- Učlanjen(a)
- 15.05.2021
- Poruka
- 34
Hteo bih da pitam iskustvo neko da spodeli sa windows 10 jeftini licencama od 10 dolara sa kuponima od youtuberima? dali su to orginalni kljuchevi ili su neki scam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tako i sam mislio to ti je isto ko da krakujesh... znachi nishta od biznisotTo jesu originalni ključevi ali legalni nisu. To je neko maznuo od Microsofta ko zna na koji način i jeftino ih prodaje ali uvek mogu biti blokirani od strane Microsofta. Znači postoji ta mogućnost. Digital Licence je bolja varijanta za kućnog korisnika. Za poslovnog ne. Potreban je validan račun od Microsofta da si platio $150+ dolarčića za OS...
Za poslovne primene licenca nije dovoljna. Potreban je i račun od zvaničnog distributera koji je plaćen sa računa firme, tj. kupca.znachi nishta od biznisot
nije mi za biznis nego tako mi kazemo tu kao uzrechica, za kuchni rachunar sam hteo ali nisam bio siguran kolko od tih licenca su legit... i dali kad napravim format na pc opet na tog rachunaru vaziche kluch dali su oem dali se vezuju sa matichnom?Za poslovne primene licenca nije dovoljna. Potreban je i račun od zvaničnog distributera koji je plaćen sa računa firme, tj. kupca.