Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Na monitoru u desnom donjem uglu mi se odnedavno pojavilo ovo:
ovo sam imao i pre godinu dana (odprilike) i na sf sam dobio resenje da instaliram remove WAT i to sam odradio i bilo je ok!
sve do pre koji dan kad mi se opet pojavilo!
Sta sad da radim? ima li neko neku pametnu?
opet remove wat i u opcijama wina ugasi automatic update ili namjesti da te pita hoces li preuzeti najnoviji update. on sam pri automatskom update-u ubaci onaj geniune i to je caka. zato stavi da te pita ili mu zabrani update skroz.
Probao,ne pomaze! Probao i sa oporavkom ono vracanje u ranije vreme ni to ne pomaze! Stalno stoji u cosku! jel ima jos nesto da pokusam pre nego sto se odlucim za reinstalaciju win-a? plizzz?
rime , dok neukloni geniuine dzabe aktivatori. ako nemoze opucaj mu reinstal onda ga aktiviraj sa loaderom sto ti je dao rime, pa onda namjesti sto sam ti napisao za apdejt wina. i to je to. ja tako radim i nemam nikakvih problema. samo mu nesmijes dati automatski apdejt niti provjeravati aktivaciju i validnost na microsoftu.
Hvala drugari ali sad se tek zahuktava problem! Ovo sve najzad ima logike medjutim pratio sam uputstva do ovde:
nemam ovu zadnju stavku!??
onda sam probao removeWGA i pojavilo se ovo:
??????
sad sam opet zbunjen sta sad da radim?????wacko2