VUJOSEVIC VS COVIC- anketa

Ko je u pravu? Vase misljenje o sukobu?

  • Nebojsa Covic

    Votes: 5 26,3%
  • Dusko Vujosevic

    Votes: 9 47,4%
  • Obojica smaraju

    Votes: 1 5,3%
  • I jedan i drugi lazu

    Votes: 2 10,5%
  • Egoisticni su previse

    Votes: 0 0,0%
  • Sport je sport a ne politika!

    Votes: 0 0,0%
  • ne mogu da ih smislim

    Votes: 2 10,5%

  • Total voters
    19
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Извини Че нисам раније улазио па ти сада одговарам.
Па да ли је Партизан крив и за стање у вашем ФК? Ево рекао је и Дуле што не кажете отворено ко је крив за стање у КК који је угашен, и ФК који обитава са неких 50 милиона дуга?
Па нису Партизан и Вујошевић баш толико јаки и моћни да вас доведу до оваквог дуга.

Више волим да немамо никакав маркетинг као што га немамо у кошарци, него да га воде две "старлете" као оне две глупаче у ФК. Ово ти најискреније кажем, не би могао да замислим да уз Предрага Сашу Даниловића и Душка Вујошевића стоји неко сличан Бики и Сики.

Нешто вам предсједник не одговори која је адреса ове "Звезде" и матични број, а добро се сјећамо сви и овога
. Мада сада други вјетрови дувају, па би пудлица најрађе да избрише и заборави ову конференцију.

Ма хајде што их префорсира него их после тренинга и бије оном метлом преко које је Богдан шутирао. А ваљда си упућен да после повреде Леа, и Гагија њихове плате или како је већ то регулисано преузима осигурање, па је вјероватно тај новац што је њима требао бити плаћен преусмјерен на Павловића. А тај исти Павловић под цену прескакања целе сезоне, није желео да игра у Европи. Мада је вјероватно имао неких понуда.
Да ли ти стварно мислиш да смо ми њему могли понудити толико велики новац, да се он ипак одлучи да игра у Европи или има нешто и у љубави и жељи да игра у клубу за који навија од малих ногу?
Nisam posecivao ovu temu proteklih nedelju dana pa evo sad svima da odgovorim. Prvo drago mi je sto postoji debata ovde i sto se daju postovi sa licnim misljenjima.
Nisi svestan moci Partizana i to stvarno mislim kad kazem. Pogotovu u periodu od 2005. do 2011. Tada su se apsolutno pitali za sve i nikad necu da prezalim slucaj "LUKA''. To je najveca sramota srpske kosarke ikada vidjena. Ali tada samo blogovi pojedini nisu bili pod upravom Partizana, pa se o tome i ne zna mnogo toga. Vujosevica se plase i to samo budalama nije jasno. Covek zna neke stvari sto nisu za javnost i zato njega niko ne dira, a mole boga da ne spomene njihovo ime. Iza njega stoji armija navijaca, ali i mnogim grobarima je dojadio. Pa cele sezone spominje zvezdu, zvezdu....

Dug partizana je isto velik (niko ne zna iznos). Ovo za dug zvezde, da jeste 50 miliona i naravno da je i uprava kriva, ali "doprineo" je partizan da se dug povecava, a mogao je 2007. da se dug skroz skine.

Ovo za osiguranje, zaista bih voleo da vidim izvor te informacije, ali unapred mislim da je to neka duletova izjava sa neke od konferencija za novinare. Potpuno se s tobom slazem, Dule nije politicar, svaka cast na tome. Ali kako ga nije sramota, pa evo Vucic iznosi podatke da je ove godine Kosarkaski klub dobio vise para od zvezde, a dule se budni i trazi jos??!! Alo, da li je to mozak? Uvek, ali uvek, odkako imam svoj stav, za to sam da se klubovi privatizuju. Sve ove pare da idu za bolesnu decu, njima to mnogo znaci. I tako ce sada biti, a Duletu opet nevalja. Opet on rece teorije zavere kako sad Vucicev brat uz pomoc Vucica dobija velike sponzore. Sad po njemu vucicev brat treba da ide i da cuva ovce. Dule je molio Boga da dodje do duela sa Covicem i onda sta bude? Dule donese 3 isecka iz kurira? na tome mu se sve zasniva, od toga 2 isecka o Branku Radujku i telekomu i sledeci dan priznao da je pogresio, kad je Vucic potvrdio ono sto je Covic i to vece rekao a sto je svako upuceniji znao da je istina. Nesto moras da shvatis, i ti i svi. Kako Dule funkcionise?
Kad god se i najmanje oseti ugrozenim, on ide u napad. Prica sta god pozeli, sta mu naidje, nebitno istina ili ne. Time zeli da se opravda za poraze eventualne.
Ejj, pa imate najvise publike ove godine u evroligi, 160 000 gledalaca, karta vam nije ispod 500 dinara. To su pare, pare!!
Sto o tome nesto ne kaze i nije ovo prvi put, tako je vec 5,6 godina. Gde su te pare??
Prodajete igrace Zeljku, to tako ide, on pusti mec, jos sa panatinaikosom, zrtvuje sezonu onda dovede igrace dzabe iz partizana i sledece sve osvoji. Evo, u milion evra, ove godine kod njega ide Bogdan i sledece fener osvaja evroligu. ja glavu dajem da ce biti tako.
Sporni ugovor sa Beogradskom arenom i arena sportom, sta reci o tome, pricao je pola sata i onda priznao da nije u pravu. Potvrdio i Vucic brojkama.
Ovo za osiguranje, da se vratim. Molio bih te da das izvor informacije. Prvo ja sam toliko u sportu i mene ne moze tako da vrti i da mu verujem. Osiguranje ide na lecenje povrede. igrac prima platu kluba kao i da igra, tu razlike nema. I ne samo kod nas, nego svugde. Izuzetak je bio batistuta gabriel, koji je novac kluba direktno slao u svoj humanitarni fond u polusenozi kad je bio povredjen, mislim ''98.
Ne razumem bas sto se marketinga tice sta si hteo da kazes, ali mozda se svidjao ne svidjao ali sto se tice fudbalskog dela, ovo vam je najuspesniji marketing u poslednjih 10ak godina.
A samo nek Vujosevic vodi i marketing i sve pa cete kukati u kosarkaskom delu jos dugo, dugo. Evo opet glavu dajem, sta ce biti od avgusta. Vujosevic ce reci kako se para nema, kako se tim morao prodati, kako se ide sa podmlatkom tima, kako se ne ocekuju veliki rezultati, bilo bi i kako drzava ne pomaze ali po informacijama koje ja imam vec tokom leta ce doci do privatizacije....ma daj pa i vi grobari znate pricu napamet kako ide.

Pavlovic voli partizan, ne kazem da ne voli, ali ne bi se odrekao dobrih para u NBA zbog partizana. naravno da on nije ni za treci tim po sadasnjoj formi za NBA, shvatio je on, ali siguran sam da igra za dobre pare u partizanu i te pare sigurno nisu kako ti rece od milosavljevica i vestermana, a da njih pokriva osiguranje. Ponavjam ovo nekoliko puta jer ne mogu da verujem u koju si ti pricu poverovao.

Za kraj sam ostavio i odgovor na najkontroverzniju stvar. Tacan je ovo klip i ova konferencija za novinare. KK crvena zvezda je u redizajnu duga od 5 godina, koji istice za sezonu ipo. KK crvena zvezda je to prihvatila, a 2006. kad je to trazila od drzave, drzava ni za to nije htela da cuje, a kamoli za nesto kao sto sada kk partizan radi, sto im je ova vlada dopustila i opet se gospodin Vujosevic buni?? pa ima li on morala?
KK crvena zvezda nije ugasena, to je apsolutna glupost jer da je ugasena ona ne moze da se takmicie za dve sezone opet, a mocice. Samim tim nije ugasena, mada to je verovatno zelja svih grobara. ja to grobarima za partizan ne zelim, ali pazite se, u losoj ste situaciji i ako se ne prekine u kk partizan ono sto se radi trenutno, nece proci na dobro. Rekao sam u par blogova da je vrlo moguce da sledece sezone se navijaci okrenu protiv partizana i to svi a ne samo zabranjeni koji su zato i izbaceni sa kk partizanovih utakmica. Toga je i vujosevic svestan, ali on umesto da radi, on proziva i odlaze neizbezno.
Ovo je bio odgovor naj uticajnijeg coveka trenutno u Srbiji.
[raw]<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/0-5xZFIkv2A?list=UU2JJWD8fY59iSd5Ro-MXTkg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/raw]


Ikada covek pazljivo slusa DV ispada da je ipak DV bio u pravu sem sto ocigledno nije umeo vesto kao pudlica obrazlozi, j...ga nije politicar
Onda mi nismo gledali istu emisiju. Sta je to Dusko Vujosevic bio u pravu. "pudlica" nije nista obrazlagao u prazno vec papire i dokaze. Dule je dosao sa iseckom iz novina i to je jedino sto je imao. pa on 6 meseci prica o ugovoru sa arenom da bi onda rekao" pa ja ne znam da li je 200 000 ili 250 000" Vrti 10 meseci kako se partizanu ne pomaze i kako zvezda dobija mnogo vise. Evo vucic lepo kaze da je 400 000 razlika i da je toliko vise partizan dobio i opet se nesto dule buni.
Мени је ту најзанимљивије што је Вучић као оставио ту папирологију да новинари и телевизије то све фино објаве.
Али изгледа да се негдје загубила, или још увјек сабирају колико је фк звезда добила у протеклих 10 година.
Ni sam Vujosevic se ne buni sto se fk zvezda tice pre 2010. god. TJ buni se cisto da spomene, ali srz mu je u necemu drugom. Drugo, vucic je uzeo period od kako je kk crvena zvezda u redizajnu, a to su poslednje tri ipo godine za sta je i DUle prigovarao za ugovor o prenosu jelen super lige sto je opet ispalo da nije u pravu.Covic mu je lepo jos u emisiju rekao da gresi, ovaj nije verovao, ali sutra dan priznao da nije jedna godina vec 4 godine i da je to za sve cetri. Trece prva tv je grcka tv, u vlasnistvu grka. pretenduju na populaciju i zapitajte se zasto nisu uzeli partizan da prenose? Njima imena partizan, zvezda ne znace nista, bitno im je da zarade i da sto vise ljudi gleda.
nece ni objaviti, ma parodija smo od drzave izgleda da ga neko pritisnuo zbog FMP-a koji je u vlasnistvu nekog gmizavca a njemu je ubacio 1,5 mil.
Ne znam da li si hteo da ispadnes da poznajes stvar, ali ispalo je kontra.
Nebojsa Covic nije vlasnik KK crvena zvezda, vec FMP. FMP je zajedno sa KK crvena zvezda napravio fusiju i to je jedan tim. FMP dao igrace, svoj "zig"..Zvezda mesto igranja, ime, grb...Ovo je ovako jos 1,5 godinu dok Crvena Zvezda ne izadje iz redizajna. POtom se ova dva tima rasturaju i Crvena zvezda bez fmp nastavlja. Sada kako jeste, trenutna crvena zvezda ima sve sto je imala i ona prethodna kakoreci, znaci to je ista crvena zvezda spojena sa fmp da se ne bi cekalo 5 godine koliko traje redizajn. Trenutno fmp koji postoji e Nebojsa Covic je njegov vlasnik, on sa crvenom zvezdom im veze samo sto im je dao igrace pri fusiji.
Po svemu ovome, drzava duguje za ovu sezonu jos 400 000 crvenoj zvezdi, da bi bilo isto A ako cemo realno neka i partizan ide u redizajn, nek vrati sve sto duguje bez igranja pa nek krenu ispocetka. A ne da im drzava bukvalno ispuni zlatnu zelju. Guglao sam, pitao menadzere, prijatelje, novinare...ma svasta i nisam nasao nigde u svetu ni za jedan sport da je drzava pomogla u smislu u kom je izasla u susret kk partizan. ALi o tome dule cuti, on bi jos, on bi sve za njega.

I da zavrsim ovim, Nebosju Covica ja mrzim jer je politicar. Mrzim sve politicare. I to iskreno mrzim i ne mogu ocima da ih vidim. Ali napravio je nesto, pomogao klubu koji ja volim, uveo da posle svake utakmice se tacno zna zarada, karte, ulaznice ama sve u najmanju paru. E to smeta Duletu, to u partizanu nece niakd biti jer onda nece imati mesta za novac sa strane. U zvezdi je uveden red, napreduje se velikom brzinom, ove godine u kk nije bilo srece u evroligi, vratice se to naredne sezone kao sto se i sve vrati. ide final four, zvezda ce sigurno u finale dok za partizan i nisam siguran. ide srpska liga, moje misljene da je ovo sto sledi pocetak kraja kk partizana.
Sto se fudbalskog dela tice, najvise bih voleo da odluci derbi. Pa da nema kukanje na sudije i slicno. prosle godine je derbi presudio i svim partianovcima sam cestitao iako je ono jedan od najgorih derbija obe ekipe u duzem periodu. Mozda sam subjektivan kod zvezde, ali trenutno smo za klasu iznad fk partizan, mislim da igramo mnogo lepsi fudbal i da se partizan tesko provlaci. Ja da se pitam, uveo bih pravilo, da posle neke bruke se gudib sansa za titulom. A po meni dve velike bruke ove sezone su bile ono prvo kolo i najveca sramota koju sam ja iakd video i ovo protiv vojvodine partizan i antifudbal. Da sa igracem manje nnista ne uradite 80 minuta, pa da je zvezda tako igrala i da sam ja neko u zvezdi ja bih raspustio tim kao sto sam i pricao jer je ranijih sezona i zvezda imala velike bruke.
Postoji prica da od naredne sezone zreb nece biti dirigovan, to je korak napred u nasem fudbalu, da poslednji iz beogradskog okruga bez obzira na mesto ispada a da upada tim sa juga, da ce se igrati kup drugi u nizm ligama (nesto slicno sto je vlada novakovic pricao) pa cemo videti. Dace bog da ide fudbal napred jer evo partizan je prvi nekoliko sezona a u evropi se samo bruka. Ne kazem da bi zvezda bolje prosla, ali to je dokaz da je nas fudbal u katastrofalnoj situaciji.
Misljenje moje sto se zavrsetka tice: siguran sam da osvajamo ligu, verovatno 1:1 u derbiju, ispadamo u kvalifikacijama u poslednjem kolu ili pretposlednjem za ligu sampiona i onda ili kroz poslednje kolo lige evrope ili direktno igramo ligu evrope na jesen i prezimimo tj docekamo prolece u evropi. Imamo strasnog trenera, tim sasvim prosecan i u titulu gasprom ce se otvoriti, uz pametan skauting bice kako sam i napisao.
Pozz svima
 
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
191
Nisam posecivao ovu temu proteklih nedelju dana pa evo sad svima da odgovorim. Prvo drago mi je sto postoji debata ovde i sto se daju postovi sa licnim misljenjima.
Nisi svestan moci Partizana i to stvarno mislim kad kazem. Pogotovu u periodu od 2005. do 2011. Tada su se apsolutno pitali za sve i nikad necu da prezalim slucaj "LUKA''. To je najveca sramota srpske kosarke ikada vidjena. Ali tada samo blogovi pojedini nisu bili pod upravom Partizana, pa se o tome i ne zna mnogo toga. Vujosevica se plase i to samo budalama nije jasno. Covek zna neke stvari sto nisu za javnost i zato njega niko ne dira, a mole boga da ne spomene njihovo ime. Iza njega stoji armija navijaca, ali i mnogim grobarima je dojadio. Pa cele sezone spominje zvezdu, zvezdu....

Dug partizana je isto velik (niko ne zna iznos). Ovo za dug zvezde, da jeste 50 miliona i naravno da je i uprava kriva, ali "doprineo" je partizan da se dug povecava, a mogao je 2007. da se dug skroz skine.

Ovo za osiguranje, zaista bih voleo da vidim izvor te informacije, ali unapred mislim da je to neka duletova izjava sa neke od konferencija za novinare. Potpuno se s tobom slazem, Dule nije politicar, svaka cast na tome. Ali kako ga nije sramota, pa evo Vucic iznosi podatke da je ove godine Kosarkaski klub dobio vise para od zvezde, a dule se budni i trazi jos??!! Alo, da li je to mozak? Uvek, ali uvek, odkako imam svoj stav, za to sam da se klubovi privatizuju. Sve ove pare da idu za bolesnu decu, njima to mnogo znaci. I tako ce sada biti, a Duletu opet nevalja. Opet on rece teorije zavere kako sad Vucicev brat uz pomoc Vucica dobija velike sponzore. Sad po njemu vucicev brat treba da ide i da cuva ovce. Dule je molio Boga da dodje do duela sa Covicem i onda sta bude? Dule donese 3 isecka iz kurira? na tome mu se sve zasniva, od toga 2 isecka o Branku Radujku i telekomu i sledeci dan priznao da je pogresio, kad je Vucic potvrdio ono sto je Covic i to vece rekao a sto je svako upuceniji znao da je istina. Nesto moras da shvatis, i ti i svi. Kako Dule funkcionise?
Kad god se i najmanje oseti ugrozenim, on ide u napad. Prica sta god pozeli, sta mu naidje, nebitno istina ili ne. Time zeli da se opravda za poraze eventualne.
Ejj, pa imate najvise publike ove godine u evroligi, 160 000 gledalaca, karta vam nije ispod 500 dinara. To su pare, pare!!
Sto o tome nesto ne kaze i nije ovo prvi put, tako je vec 5,6 godina. Gde su te pare??
Prodajete igrace Zeljku, to tako ide, on pusti mec, jos sa panatinaikosom, zrtvuje sezonu onda dovede igrace dzabe iz partizana i sledece sve osvoji. Evo, u milion evra, ove godine kod njega ide Bogdan i sledece fener osvaja evroligu. ja glavu dajem da ce biti tako.
Sporni ugovor sa Beogradskom arenom i arena sportom, sta reci o tome, pricao je pola sata i onda priznao da nije u pravu. Potvrdio i Vucic brojkama.
Ovo za osiguranje, da se vratim. Molio bih te da das izvor informacije. Prvo ja sam toliko u sportu i mene ne moze tako da vrti i da mu verujem. Osiguranje ide na lecenje povrede. igrac prima platu kluba kao i da igra, tu razlike nema. I ne samo kod nas, nego svugde. Izuzetak je bio batistuta gabriel, koji je novac kluba direktno slao u svoj humanitarni fond u polusenozi kad je bio povredjen, mislim ''98.
Ne razumem bas sto se marketinga tice sta si hteo da kazes, ali mozda se svidjao ne svidjao ali sto se tice fudbalskog dela, ovo vam je najuspesniji marketing u poslednjih 10ak godina.
A samo nek Vujosevic vodi i marketing i sve pa cete kukati u kosarkaskom delu jos dugo, dugo. Evo opet glavu dajem, sta ce biti od avgusta. Vujosevic ce reci kako se para nema, kako se tim morao prodati, kako se ide sa podmlatkom tima, kako se ne ocekuju veliki rezultati, bilo bi i kako drzava ne pomaze ali po informacijama koje ja imam vec tokom leta ce doci do privatizacije....ma daj pa i vi grobari znate pricu napamet kako ide.

Pavlovic voli partizan, ne kazem da ne voli, ali ne bi se odrekao dobrih para u NBA zbog partizana. naravno da on nije ni za treci tim po sadasnjoj formi za NBA, shvatio je on, ali siguran sam da igra za dobre pare u partizanu i te pare sigurno nisu kako ti rece od milosavljevica i vestermana, a da njih pokriva osiguranje. Ponavjam ovo nekoliko puta jer ne mogu da verujem u koju si ti pricu poverovao.

Za kraj sam ostavio i odgovor na najkontroverzniju stvar. Tacan je ovo klip i ova konferencija za novinare. KK crvena zvezda je u redizajnu duga od 5 godina, koji istice za sezonu ipo. KK crvena zvezda je to prihvatila, a 2006. kad je to trazila od drzave, drzava ni za to nije htela da cuje, a kamoli za nesto kao sto sada kk partizan radi, sto im je ova vlada dopustila i opet se gospodin Vujosevic buni?? pa ima li on morala?
KK crvena zvezda nije ugasena, to je apsolutna glupost jer da je ugasena ona ne moze da se takmicie za dve sezone opet, a mocice. Samim tim nije ugasena, mada to je verovatno zelja svih grobara. ja to grobarima za partizan ne zelim, ali pazite se, u losoj ste situaciji i ako se ne prekine u kk partizan ono sto se radi trenutno, nece proci na dobro. Rekao sam u par blogova da je vrlo moguce da sledece sezone se navijaci okrenu protiv partizana i to svi a ne samo zabranjeni koji su zato i izbaceni sa kk partizanovih utakmica. Toga je i vujosevic svestan, ali on umesto da radi, on proziva i odlaze neizbezno.

Onda mi nismo gledali istu emisiju. Sta je to Dusko Vujosevic bio u pravu. "pudlica" nije nista obrazlagao u prazno vec papire i dokaze. Dule je dosao sa iseckom iz novina i to je jedino sto je imao. pa on 6 meseci prica o ugovoru sa arenom da bi onda rekao" pa ja ne znam da li je 200 000 ili 250 000" Vrti 10 meseci kako se partizanu ne pomaze i kako zvezda dobija mnogo vise. Evo vucic lepo kaze da je 400 000 razlika i da je toliko vise partizan dobio i opet se nesto dule buni.

Ni sam Vujosevic se ne buni sto se fk zvezda tice pre 2010. god. TJ buni se cisto da spomene, ali srz mu je u necemu drugom. Drugo, vucic je uzeo period od kako je kk crvena zvezda u redizajnu, a to su poslednje tri ipo godine za sta je i DUle prigovarao za ugovor o prenosu jelen super lige sto je opet ispalo da nije u pravu.Covic mu je lepo jos u emisiju rekao da gresi, ovaj nije verovao, ali sutra dan priznao da nije jedna godina vec 4 godine i da je to za sve cetri. Trece prva tv je grcka tv, u vlasnistvu grka. pretenduju na populaciju i zapitajte se zasto nisu uzeli partizan da prenose? Njima imena partizan, zvezda ne znace nista, bitno im je da zarade i da sto vise ljudi gleda.

Ne znam da li si hteo da ispadnes da poznajes stvar, ali ispalo je kontra.
Nebojsa Covic nije vlasnik KK crvena zvezda, vec FMP. FMP je zajedno sa KK crvena zvezda napravio fusiju i to je jedan tim. FMP dao igrace, svoj "zig"..Zvezda mesto igranja, ime, grb...Ovo je ovako jos 1,5 godinu dok Crvena Zvezda ne izadje iz redizajna. POtom se ova dva tima rasturaju i Crvena zvezda bez fmp nastavlja. Sada kako jeste, trenutna crvena zvezda ima sve sto je imala i ona prethodna kakoreci, znaci to je ista crvena zvezda spojena sa fmp da se ne bi cekalo 5 godine koliko traje redizajn. Trenutno fmp koji postoji e Nebojsa Covic je njegov vlasnik, on sa crvenom zvezdom im veze samo sto im je dao igrace pri fusiji.
Po svemu ovome, drzava duguje za ovu sezonu jos 400 000 crvenoj zvezdi, da bi bilo isto A ako cemo realno neka i partizan ide u redizajn, nek vrati sve sto duguje bez igranja pa nek krenu ispocetka. A ne da im drzava bukvalno ispuni zlatnu zelju. Guglao sam, pitao menadzere, prijatelje, novinare...ma svasta i nisam nasao nigde u svetu ni za jedan sport da je drzava pomogla u smislu u kom je izasla u susret kk partizan. ALi o tome dule cuti, on bi jos, on bi sve za njega.

I da zavrsim ovim, Nebosju Covica ja mrzim jer je politicar. Mrzim sve politicare. I to iskreno mrzim i ne mogu ocima da ih vidim. Ali napravio je nesto, pomogao klubu koji ja volim, uveo da posle svake utakmice se tacno zna zarada, karte, ulaznice ama sve u najmanju paru. E to smeta Duletu, to u partizanu nece niakd biti jer onda nece imati mesta za novac sa strane. U zvezdi je uveden red, napreduje se velikom brzinom, ove godine u kk nije bilo srece u evroligi, vratice se to naredne sezone kao sto se i sve vrati. ide final four, zvezda ce sigurno u finale dok za partizan i nisam siguran. ide srpska liga, moje misljene da je ovo sto sledi pocetak kraja kk partizana.
Sto se fudbalskog dela tice, najvise bih voleo da odluci derbi. Pa da nema kukanje na sudije i slicno. prosle godine je derbi presudio i svim partianovcima sam cestitao iako je ono jedan od najgorih derbija obe ekipe u duzem periodu. Mozda sam subjektivan kod zvezde, ali trenutno smo za klasu iznad fk partizan, mislim da igramo mnogo lepsi fudbal i da se partizan tesko provlaci. Ja da se pitam, uveo bih pravilo, da posle neke bruke se gudib sansa za titulom. A po meni dve velike bruke ove sezone su bile ono prvo kolo i najveca sramota koju sam ja iakd video i ovo protiv vojvodine partizan i antifudbal. Da sa igracem manje nnista ne uradite 80 minuta, pa da je zvezda tako igrala i da sam ja neko u zvezdi ja bih raspustio tim kao sto sam i pricao jer je ranijih sezona i zvezda imala velike bruke.
Postoji prica da od naredne sezone zreb nece biti dirigovan, to je korak napred u nasem fudbalu, da poslednji iz beogradskog okruga bez obzira na mesto ispada a da upada tim sa juga, da ce se igrati kup drugi u nizm ligama (nesto slicno sto je vlada novakovic pricao) pa cemo videti. Dace bog da ide fudbal napred jer evo partizan je prvi nekoliko sezona a u evropi se samo bruka. Ne kazem da bi zvezda bolje prosla, ali to je dokaz da je nas fudbal u katastrofalnoj situaciji.
Misljenje moje sto se zavrsetka tice: siguran sam da osvajamo ligu, verovatno 1:1 u derbiju, ispadamo u kvalifikacijama u poslednjem kolu ili pretposlednjem za ligu sampiona i onda ili kroz poslednje kolo lige evrope ili direktno igramo ligu evrope na jesen i prezimimo tj docekamo prolece u evropi. Imamo strasnog trenera, tim sasvim prosecan i u titulu gasprom ce se otvoriti, uz pametan skauting bice kako sam i napisao.
Pozz svima

После првог твог поста мислио сам да са тобом може озбиљно да се дискутује, па можда неким делом и на овај пост, али после овога убио си ми сваку вољу за било каквом дискусијом.
Мене би искрено било срамота написати овако нешто да сам којим случајем (недај Боже) навијач звезде.

Поздрав и теби, и шта да ти кажем сем нада последња умире.
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
После првог твог поста мислио сам да са тобом може озбиљно да се дискутује, па можда неким делом и на овај пост, али после овога убио си ми сваку вољу за било каквом дискусијом.
Мене би искрено било срамота написати овако нешто да сам којим случајем (недај Боже) навијач звезде.

Поздрав и теби, и шта да ти кажем сем нада последња умире.
Ne razumem ovaj odgovor gde nisi nista replicirao?
Stojim iza svake reci, evo citao sam post sada tri puta i ne pronalazim nista cega bi me bilo sramota pa te molim da mi kazes sta je to sramotno u mom postu sto se tice zvezde?
I da li je ovaj izgovor da si izgubio volju nemoc da das izvor koji kaze da se Milosavljevicu i vestermanu ne isplacuju plate od strane kluba vec od strane osiguranja, pa da su tim parama platili NBA pojacanje pavlovica?
Za ostale replike necu ni da govorim.
Pozz, naravno neko se nada i radi, a neko napada komsije na svakoj konferenciji i pravi alibi za neuspeh ;)
Pozdrav jos jednom, voleo bih da dobijem repliku (ako imas) za svaki deo mog posta gore, tj da dematujes ili potvrdis.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Che_Guevara skrati malo trebalo mi je pola sata da pročitam, a i vidiš da druge forumaše to nervira :D + šta će na ovom mestu tema, trebao si je staviti među navijače pa možda naleti neko od omladine-fanatika pa da bude i nekih hard-kor komentara, ovako je malo zabačena...

Nego da kažem koju... Ćović je ispao glup jer se pojavio pred utakmicu sezone u duelu sa Vujoševićem kod Olje Bećković tj naseo je na provokacije a i ništa posebno dokazao, mada šta je i mogao da dokaže...kao i u fudbalu, počeo je sa nekim udbaškim forama, vađenjem nekih papira i dokumentacije, pozivanjem na razne izvore. Ako je sve to trebalo da ima efekat na narod, to je bila greška, bolje da je spremio neke doskočice, da imamo čemu da se smejemo a ne onako... Vujošević je bilo samo bitno da se pojavi u gledanoj emisiji i da ispriča par stvari ne bi i tako isprovocirao reakciju javnosti da Partizan zaslužuje više, da je zaista hteo da pokaže poznavanje problematike pokupio bi neke ozbiljne podatke a ne isečke iz Kurira. Tako da on svesno ide na to da se predstavi da su u Zvezdi postoje neka neverovatna fantomska ulaganja dok par Partizan opstaje prodajam igrača i pomaganjem dobrih ljudi koji kad zatreba izbace neki keš :eek: Tako da jedini cilj je provokocija javnosti što uopšte nije loše samo po sebi jer mu se može ipak je brojnim titulama kupio veliki kredit kod navijača, znači ima nešto iza sebe a ne suvu reč, tako da dobija na težini ono što kaže...makar kod navijača Partizana :D

Za mene priča je jasna, Zvezda je godinama imala veći budžet od Partizana ali na papiru jer realan protok para nije bio veći što se vidi i otprilike u dugu koji je kontinuirano rastao iz godine u godinu, ende. Partizan je srazmerno rezultatima možda mogao i više da dobije od države, ali ovo više nije socijalizam i državne firme koje mogu da pomognu nisu brojne kao pre, a što se privatnika tiče osim nekih najvećih kompanija u zemlji par njih, sve ostalo nema baš nikakav interes i razlog da pravi razlilu između Zvezde i Partizana, znači ako neko navija za jedan klub sigurno neće da finansira drugi, e sad znaom se ko ima više navijača...:D

U zadnje vreme se odnos dramatično popravio do nivou maltene pohvala, a vidim da se sve više Vujošević okreće kritici iz sopstvenih redova, prvo Danilović pa sad klub...izgleda da ako ove godine ne bude titule ili u stvari Evrolige ima da ide.
 
Natrag
Top