VUJOSEVIC VS COVIC- anketa

Ko je u pravu? Vase misljenje o sukobu?

  • Nebojsa Covic

    Votes: 5 26,3%
  • Dusko Vujosevic

    Votes: 9 47,4%
  • Obojica smaraju

    Votes: 1 5,3%
  • I jedan i drugi lazu

    Votes: 2 10,5%
  • Egoisticni su previse

    Votes: 0 0,0%
  • Sport je sport a ne politika!

    Votes: 0 0,0%
  • ne mogu da ih smislim

    Votes: 2 10,5%

  • Total voters
    19
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Tema posvecena trenutno najvecem sukobu u domacem sportu. Da cujemo misljenja vasa, sve je dozvoljeno osim vredjanja. U nedelju od 21 ocekujemo i live debatu u ovoj temi kad oni budu u tv duelu !
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.629
ne mogu da ih smislim,a zašto....predpostavite sami,jedan vodi partizan,pa verovatno od osnivanja JSD partizan,a drugi,nije mu uspelo u politici,pa aj kao da sredo malo sport,da ga NEKO primeti,pa da bude ministar sporta,u nekoj vladi......inače uopšte,ne pratim domaći sport,pa ni reprezentacije,razočarna sam u sve,što je sport(sko),ne zbog love,nego uopšte.......stadioni,hale prazne,a oće gledanost,aj ćao.......

da dodam,navijam da naši,recimo fudbaleri ne idu na nijedno prvenstvo,jer uvek za...u,a kao budu i za titulu favoriti,neki od vas ne znaju,ali 1982 na SP u fudbalu u Španiji,Miljanić je prodao sve igrače,recimo Pižona,ćovek kad je trebalo da se igra,navodno se povredio,a sad nekog kritikuje,a čini mi se da je i selektor bio....ma ima još.....ali mapravio bih 10-tak postova,ali opet dzabe.......
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
191
Вујошевић свакако да има својих бубица и мана, али је по овом питању спонзорисања спортских друштава Звезде и Партизана апсолутно у праву.
Мање више по мени нашем ФК и не треба дати паре, јер су тамо лопови и пробисвјети који све скрцаше у свој џеп, али другачије није ни у Звезди па видимо да се паре тамо упорно сливају.
То није примјетио само онај који не жели и неће да примјети.
Јат, Дунав, Гаспром...
Али овај дуел ће више личити на циркус него на било шта озбиљно, Дуле ће запети своје, пудлица ће запети своје и тако целу емисију.
 
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Вујошевић свакако да има својих бубица и мана, али је по овом питању спонзорисања спортских друштава Звезде и Партизана апсолутно у праву.
Мање више по мени нашем ФК и не треба дати паре, јер су тамо лопови и пробисвјети који све скрцаше у свој џеп, али другачије није ни у Звезди па видимо да се паре тамо упорно сливају.
То није примјетио само онај који не жели и неће да примјети.
Јат, Дунав, Гаспром...
Али овај дуел ће више личити на циркус него на било шта озбиљно, Дуле ће запети своје, пудлица ће запети своје и тако целу емисију.
Da ne shvatis pogresno, ali "pudlica" je ipak uvreda. Vidim da si partizanovac, postujem to. Ali, GOSPODIN dusko vujosevic, igra jako bitan mec (u tom trenutku im vam je mnogo znacio) i umesto da prica o tom bitnom mecu, on 48 puta spoemene Crvenu Zvezdu.
Probacu da ti objasnim nesto, bas me zanima tvoj odgovor na ovo.
Partizan 13 godina je igrao sam kosarku, nigde u evropi nije takvo nesto vidjeno, da sve ostale pogasis i onda ti se zezas po terenu. Ti ces reci, nisu oni krivi sto je zvezda bila sabotirana sa svih strana, ali ako razmislis, shvatices da sam sebe pokusavas da ubedis u nesto suprotno. To je dovelo do toga da je liga neinteresantna, nema publike ( osim u pioniru na partizanovim mecevima) nema sponzora..kvalitet slab..jer bas od 2000 propada kosarka ( jeste 2002. bio indijanapolis, ali to je pod starom slavom, jeste 2009, ali to je bila zelja i samo zelja bez igraca koji su igrali u nekom drugom tmu osim partizana, sve ostalo iz evrope)
Tih 13 godina partizan igra, igra, igra, igra i sta bude??? BUDE TO DA ONI IGRAJU PRED 20 000 LJUDI U ARENI I SUTRADAN DULE KAZE KAKO SU NA GUBITKU!!! EJJ, PA DA LI JE TO MOGUCE??
Nije. Na 20 000 ljudi, 45 000 evra ide zarade. Ne da su krali, nego to nije normalno. Zapitaj se zasto nema predsednika vaseg kluba u medijima??
Mnogo toga se krije od obicnih navijaca u ovoj drzavi, ali kad tad sve ispliva. Da li ti je poznato Luka Bogdanovic 2006. ako se dobro secam?? Samo to kad bi se reklo, garantujem da bi promenio misljenje o dusku vujosevicu. I imam informacije da ce bas to biti spomenuto od Coviceve strane u nedelju.
Slazem se, svako ce vuci na svoju stranu u emisiji. Ali zasto bas utisak nedelje? Zato sto je Olja Beckovic u rodbinskim vezama i to jako bliskim sa Vujosevicem (ali to nigde neces cuti niti naci).
Razumem ja i tebe i druge, ipak ne znate punu sliku i verovatno na ono sto se plasira u medijima, vi tako razmisljate.

Marketing- marketing kk partizan je ubedljivo najgori koji sam ikad video, ali ubedljivo najgori i tu dileme nema, dokaza je mnogo i sramota je iznositi to.
KK crvena zvezda ima jednog od najboljih menadzera (doduse nije maksimalno posvecen jer radi i na drugim mestima) ali ono sto uradi za zvezdu je neprocenjivo.

Partizan je u ovom zeimskom delu sezone promenio marketing u fudbalskom dleu i vec se vidi jako velik napredak.
U kosarksakom verovatno neda ON.

Od pocetka sezone Vujosevic nema konferencije gde ne spomene nekoliko puta crvenu zvezdu. I to 60 posto su lazi!
E evo dodjosmo i do finansiranja. Vujosevic tvrdi da ova Zvezda nije ona Zvezda. Zasto ne da dokaz?? Zasto ne ponese na samo jednoj konferenciji dokaz, objavi i svi da mu verujemo??
pa znate ga, uradio bi on to, ali zna da laze. Samim tim, dva kluba koja su istorijski znacajna, dobijaju pare. Pare se dele na osnovu rezultata! I sa ovim se ne mesaju sponzori!!! Sponzore dovodi uprava kluba. Inace, Zvezdi je 2004. molila isto ono sto je vujosevic molio pred pocetak sezone sto se kredita tice. tad zvezdi nije uzeto ni u razmatranje, dok je sadasnja vlada dala partizanu da ima 5 godina da vrati. U medjuvremenu oni opet kukaju (angazuju pavlovica, nba pojacanje..) Gospodin vujosevic sve zna najbolje, u sve se razume. pa on je otisao u CSKA, imao na raspolaganju najveci budzet u istoriji tima i niej znao sta ce, napravio najgori rezultat u istoriji. Sa reprezentacijom isto sta je uradio??
U partizanu njegova prica funkcionise, i cenim to, zna se hijerarhija, mora da se bude kompaktan...
Leo vesterman, perfektan igrac, to sto on ima u sebi, trenutno nema niko u evropi..i sta bude, preforsira se na treningu i gotovo, daj boze da nije ali tesko da ce se ikad vratiti u formu, cak je i sam psihicki pukao.
Sad ce partizanovci reci, nije dule kriv zbog treninga. Jeste i te kako, Glavni trener pravi raspored i tu nema dileme.

Ne branim ja Covica, lepo je gore JM rekao, dosao je u sport jer nije uspeo u politici i kako bi opet kroz par vlada nasao svoje mesto u politici.
Ali doveo je jak tim u zvezdu, koristi sve prednosti sto ima i to najvise ne odgovara Vujosevicu. Vujosevic jako dobro poznaje rad u sportu i ne bi se on bunio da nije ugrozen i to jako ugrozen. Klima mu se titula, zato on sve vise pojacava sa prozivanjem, jednostavno mora, nema mu druge.
KK crvena zvezda, odigra utakmicu, sledeceg dana se zna u cifru koliko je para zaradjeno, ulaznica, akreditacija...sve
KK partizan odigra utakmicu, unapred se zna da su na gubitku iako zvanicni podaci nikad ne izadju na videlo.
I za kraj, Partizan u kosarci sta radi? Imaju coveka iz eventim security koji je brat sa jednim od vodja alkatraza, stoji na prvom punktu i ko god nema kartu ulazi preko njega i potom na ulaz za pusace. To i sam mozes da vidis pred utakmicu.
Zvezda, da ti je bog otac protiv budiveljnika bez karte nisi mogao da udjes ( jesu preterali sa brojem pustenih karata u prodaji slazem se). Protiv uniksa si kartu morao da skeniras da bi usao, neki su imali pa su delili po 5,6 karata ali jako sitan broj.
Na JNA 40 posto sigurno ulazi bez karte, makar je bilo tako do ovog proleca, sd je porodicna tribina, neke promocije, jeftinija cena i dosta je bolja situacija.
Na Marakanu prosle godine se ulazilo bez karata na par utakmica i to masovno, posle se stalo i ko god nema kartu bukvalno ga zandari ciste sa prostora.

Eto, ovo je bio jedan sazetak o stanju i nekom mom vidjenju svega ovoga gledano sa malo sire strane i ispod povrsine.
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.629
Care (Gorane),kako reko uopšte ne pratim naš SPORT uopšte,idem u Arenu ili pionir,zbog dece,ipak,ne želim da im ubijem ono malo vere koje imaju u basket recimo,treniraju u železniku,ali nemaju ambicije da se bave tim sportom,čisto zarad rekreacije,Igi i Đole su partizanovci a Nidza je zvezdaš,svađe su uvek prisuutne,što je i normalno,pa i ja ponekad,nekad nesvesno,uletim u njihovu raspravu,imam 50 godina,i pratim prvenstva sveta i olimpijade još od 1974.........bio isto napaljen,tata me vodio na večiti derbi,i basket i fudbal,sve se u mojoj psihi rasturilo kako reko davne 1982,SP u fudbalu,igrali protiv Hondurasa,i nismo imali teorije da prođem a Honduras,inače vodio 1 0,imao šanse da bude drugi (bili u grupi sa Španijom),normalno oni imaju prolaz,dosude neki idiotski penal protiv Hondurasa,normalno šutira ko drugi ne Pižon,Miljanić ga je već prodao,a i ostatak reprezentacije,"deca" čuvala noge.....uglavnom Pižon daje GOOOO,1 1,izbacimo Honduras,ja....plačem ko malo dete,šutnem fudbal iz sve snage,i razbijem neku vitrinu,i od tada,NIKAD VIŠE,fudbal barem....a basket sam vileo dok je igrao Kića(nović),posle toga više nisam ni basket pratio,navijam da naši timovi me uđu u LŠ,Ligu evrope,jer ćemo gledati neki naš domai klub kako se muči sa nekim timo iz evrope,a recimo u isto vreme,igraju ManU i Barsa,na primer,sad ima i strimova,i sat antena,pa mogu i da biram,u moje dobe sa RTB 1 i 2 program;tako sad mi je svejedno da li naši timovi igraju u evropi iline...nemamo igrače,nemamo timove za evropu...a svuda se hvale da naši imaju prolaz,recimo na SP u Brazil,šta uradiše NIŠTA,onaj Mihalović uzeo lovu (platu) smenili ga i eno ga u Italiji.....baš ga briga......ja jedva smiri Nidzu da je to sve,kao nameštaljka da naš savez ne plati toliki put do Brazila,da bi me UNUKA 9 ipo godina poklopila " a kako su oni išli u Montevideo,i bili treći",samo sam ućutao.........a šta da joj kažem,kako da joj objasnim da tad nije bilo profesionalizma,da se nije igralo za pare,nego za ZEMLJU,da nisu čuvali noge.....gledam(o) recimo Premijer ligu.....Runi izgara za onaj ManU....a za reprezentaciju isto.....ja našu reprezentaciju,nemogu sad i da mi stavuš pištolj pod grlo,ne mogu da nabrojim tri igrača,a recimo Španiju odma ko iz topa......lepa je tema,samo da ne krene u pogrešnom smeru,što sam možda i ja oprineo,ali svuda ima poneki Vujošević i Čović................toliko ljudi od mene,DEDE...........63 sam godište.......
 
Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Ja bolje zivim od pre neki dan...... frizider mi je konstantno pun...dobio sam posao...ne dugujem za struju.komunalije itd

ps. je...ga zeznuo sam se prosao je prvi april
 
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
191
Извини Че нисам раније улазио па ти сада одговарам.
Па да ли је Партизан крив и за стање у вашем ФК? Ево рекао је и Дуле што не кажете отворено ко је крив за стање у КК који је угашен, и ФК који обитава са неких 50 милиона дуга?
Па нису Партизан и Вујошевић баш толико јаки и моћни да вас доведу до оваквог дуга.

Више волим да немамо никакав маркетинг као што га немамо у кошарци, него да га воде две "старлете" као оне две глупаче у ФК. Ово ти најискреније кажем, не би могао да замислим да уз Предрага Сашу Даниловића и Душка Вујошевића стоји неко сличан Бики и Сики.

Нешто вам предсједник не одговори која је адреса ове "Звезде" и матични број, а добро се сјећамо сви и овога
. Мада сада други вјетрови дувају, па би пудлица најрађе да избрише и заборави ову конференцију.

Ма хајде што их префорсира него их после тренинга и бије оном метлом преко које је Богдан шутирао. А ваљда си упућен да после повреде Леа, и Гагија њихове плате или како је већ то регулисано преузима осигурање, па је вјероватно тај новац што је њима требао бити плаћен преусмјерен на Павловића. А тај исти Павловић под цену прескакања целе сезоне, није желео да игра у Европи. Мада је вјероватно имао неких понуда.
Да ли ти стварно мислиш да смо ми њему могли понудити толико велики новац, да се он ипак одлучи да игра у Европи или има нешто и у љубави и жељи да игра у клубу за који навија од малих ногу?
 
Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Ovo je bio odgovor naj uticajnijeg coveka trenutno u Srbiji.
[raw]<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/0-5xZFIkv2A?list=UU2JJWD8fY59iSd5Ro-MXTkg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/raw]


Ikada covek pazljivo slusa DV ispada da je ipak DV bio u pravu sem sto ocigledno nije umeo vesto kao pudlica obrazlozi, j...ga nije politicar
 
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
191
Мени је ту најзанимљивије што је Вучић као оставио ту папирологију да новинари и телевизије то све фино објаве.
Али изгледа да се негдје загубила, или још увјек сабирају колико је фк звезда добила у протеклих 10 година.
 
Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Мени је ту најзанимљивије што је Вучић као оставио ту папирологију да новинари и телевизије то све фино објаве.
Али изгледа да се негдје загубила, или још увјек сабирају колико је фк звезда добила у протеклих 10 година.
nece ni objaviti, ma parodija smo od drzave izgleda da ga neko pritisnuo zbog FMP-a koji je u vlasnistvu nekog gmizavca a njemu je ubacio 1,5 mil.
 
Natrag
Top