vraćanje obrisanih fajlova

Član
Učlanjen(a)
03.12.2011
Poruka
1
Da li neko zna neki program kako da vratim obrisane slike i snimke?

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
43
imas programcic file scavenger, lak je za upotrebu i vraca sve sa diska, memorijske kartice, usb memorije itd..... lak je za korsicenje .
licno sam ga testirao kod mene na usb memoriji , vracao je fajlove izbrisane i pre 2 meseca.
medjutim posle "formata" diska, usb memorije itd.... nemoze da vrati nista , znaci pre formatiranja moze a nakon toga ne

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Mozes da probas i Recuva,ja sam nekoliko puta probao i radi samo sto treba da bude instaliran na drugom hard disku(recimo prikacis svoj hard disk na drugi komp gde je instalirana Recuva).Jos jedna stvar je bitnija od toga pre koliko vremena si nesto obrisao pa hoces da vratis a to je dal si nesto u medjuvremenu upisivao (snimao) na svoj hard jer ako je to usnimljeno na istom mestu gde je bio fajl koji si obrisao(najprostije receno) onda tesko da ces tajl fajl vratiti.Eto probaj,ukucaj u googlu Recuva i vidi dal ce uspeti,program je besplatan.Srecno

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Kada primetis da ti je neki bitan fajl(slika,video..) nestao obustavi prvo sve radnje na kompijuteru,...zato sto ustvari ti fajlovi nisu obrisani nego si ti samo dao dozvolu tvom kompu da informacije koje bude dobijao budu prepisane preko tih sto si obrisao(fajl)....Posle toga instalirat program za vracanje fajlova...(tako je veca sansa da ces vratiti svoje fajlove nazad,ovo je neko pravilo sta raditi kad se izbrise neki fajl(bitan))

Natrag