Volite li kišu?

Član
Učlanjen(a)
02.06.2010
Poruka
81
Samo kad treba da rashladi,ni u kom drugom slucaju je ne volim

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
140
Volim. :) Najviše ljetne pljuskove. Osvježavajući su. :) Volim se šetati po kiši, spavati, gledati kako pada i udubiti u misli, ali ne volim kad vjetar nenormalno puše da skoro poletim skupa s kišobranom koji mi je zbog kiše potreban. :)

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Obožavam ljetnji pljusak, jaka kiša koja padne na vreli asfalt i onda bare budu tople, a ja naravno namjerno pustim da pokisnem i namjerno izađem bosa vani. Volim i zimsku kišu, koja mi daje odličan povod da ostanem i da sjedim kod kuće. Jedino ne volim četrdesetodnevne pljuskove, koji se polagano vuku danima, a oni su mi obilježili djetinjstvo. I nevrijeme sa grmljavinama i gromovima, kojih se užasno plašim, a kiša i vjetar razduvaju sve pred sobom. Onda navučem škure da ne gledam.(Škure su drvene, primorske roletne.)

Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
131
Volim kisu,narocito letnju-OSVEZAVAJUCU koja upravo pada:) :)

Učlanjen(a)
24.07.2010
Poruka
6.013
inace je bas i ne volim ali u ovakvim toplim danima dobro mi dodje...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Volim kišu. Mnogo lepih stvari se može raditi kad pada. Šetnja po pljusku sa voljenom osobom je ponekad interesantna. Spavanje i slušanje muzike. Vođenje ljubavi. Razmišljanje. Igranje preferansa... :)

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
da, ove kratke letnje sa grmljavinom, opuštaju i bude nešto divljački u tebi, uf.

Natrag