Volite li JAZZ?

Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
9
He, he... I meni je drago što sam "upoznao" nekog istomišljenika. Zapravo, istomišljenicu :roll:
Kad si već pomenula Biseru moram ti reći da mi je kod nje uvek smetala njena neozbiljnost. Znaš, očekujem da, ako već peva "Misty", na trenutak zaboravi na sebe i potpuno bude u pesmi.
Ceca Slavković nije loša. Pojavila se je i na Nadinom koncertu "Nada Beogradu" iz 1995., i mnogo je obećavala, a onda se je okrenula komercijali. Poslednjih godina je nešto ne viđam...
Marija je, pak, priča za sebe... Večno u senci.

Aha, otvorio sam i temu PRVA DAMA SRPSKOG JAZZA, ako nisi videla.
:dance2:
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Videla sam, mada je u download delu i nisam sigurna da je ostala tamo, možda je i treba pripojiti postavljenoj muzici.
Naravno, savršeno se slažem sa svim što si rekao, mada ja Biseru ne mogu da zamislim drukčiju, pa šta god pevala. Bisera je jednostavno takva, ja volim i to njeno zezanje na sceni, i kako izlazi na scenu kad je najave. Jednostavno je takva, blesava, večita devojčica. :0girl_smile:
Što se Marije tiče, stvarno mi je mnogo krivo što je, kako kažeš "večito u senci". Izuzetan vokal, čist i jak, a ima i smisla za improvizaciju, možda najvažniju stvar u jazz-u. :)
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
30.637
Pokojna supruga je mnogo volela jaz,a i bluz,tako da mi posle njene smrti ostalo dosta ploča kaseta,a i CD,pa povremeno sa setom ih slušam,samo koliko smo rasprava vodili o "mojoj" tehno,psiho,muzici,a i njenom dzezu,tako mo je i nastao sadašnji nik,psymaniac,jer sam je uvek "zezao"kako bi TAJ DZAZ mogli da sviraju i naši klinci,da me ljubitelji dzeza uopšte ne shvate pogrešno,jedan uzme jednu drugi drugu šerpu,i udri....ali,mišljenje sam promenio kada je iz Batajnice donela gomilu ploča,daću vam link gde sam postovao,ELA,BILI,LUIS......da ne ređam,crkla joj gramofonska igla,te sam joj sve prebacio na diskove,tako da sad samog sebe "UHVATIM"da ih slušam
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Hvala, Psy, potpuno te razumem. Što si stariji, verovatno ćeš slušati sve više. A to što si sam prepakovao sa ploča je potpuno neprocenjivo, znam, i ja sam dosta toga uradila u jednom momentu. Baš si me raznežio. :)
 
Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
19
[YOUTUBE]VpmOTGungnA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1PNDZYAAiGs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]wjvWh3nJNNU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5hIfU3XuYUk[/YOUTUBE]
 
Član
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poruka
9
I još malo Ele!

[YOUTUBE]fxjL2Fac40Y&fs=1"[/YOUTUBE]

Hvala Crvendaću, stvarno je drug!
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.07.2009
Poruka
102
Za sve one koji vole jazz i metal

[YOUTUBE]r5MkK3N9Yik[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]r7aex_vAyeE[/YOUTUBE]

PS nazalst nasao sam samo podeljeno na dva dela
 
Natrag
Top