VLC update problem

Član
Učlanjen(a)
21.09.2010
Poruka
32
Nešto sam se uvjerio zadnji dana možda će nekome pomoći .Instalirao sam novi VLC player2.10 i malo,malo brovser mi je javljao da je vlc prestao sa radom ili je zauzet.Vratio sam verziju 2.08 i sve je opet u redu. Instalirao sam novi potplayer i nije mogao ništa da otvori(lista crtanih filmova nije radila).Onda sam instalirao prastaru verziju 1.5.35238 i pot otvara neke kanale i listu sa crtanim filmovima.Moje mišljenje da ovo update svako malo,malo izgleda donosi samo mnogo novih pogrešaka u određenim programima.Nešto slično se dešava i sa zadnjim nVidija driverima koji ne podržavaju rezolucije.

[INFORMACIJA]Post premješten u novu temu.[/INFORMACIJA]
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502
Ja sam to isto rekao cim je izasao VLC 2.1.0 da verzija nije spremna za upotrebu. Najbolje je korisititi VLC 2.0.8 do daljnjeg, barem dok ne pocnu slati upozorenje za azuriranje, obicno tada bude stabilna nova verzija.
 
Član
Učlanjen(a)
21.09.2010
Poruka
32
Slažem se.Stvarno treba usporiti update jer ovo ide iz greške u grešku i osim neki kozmetički ispravki ja ne vidim boljitak osim što je recimo power DVD narastao sa 50 na 400 Mb.Naprimjet što mi se zadnje ne sviđa da i antivirus programi nadgledaju update playera i ostalih programa, ja mislim da on nije tu za to. Tako sam ja na Avastu isključio tu opciju.
 
Natrag
Top