Šta je novo?

Vlado Georgiev dobio uverenje o heteroseksualnosti!

  • Začetnik teme Torrent Maniak
  • Datum pokretanja
Torrent Maniak

Torrent Maniak

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
29.021
Vlado Georgiev dobio uverenje o heteroseksualnosti!
Autor: Puls | 30.06.2014 - 14:00:00h |


GayEcho Web Portal izdalo saopštenje u kome kažu da njime žele da pomognu pevačuVlado Georgiev u subotu je održao koncert u Nišu, nakon muzičkog spektakla popularni Barba se iznervirao pitanjem jedne Nišlijke. Nju je interesovalo da li pevač voli isti pol, a Georgiev je čak i na Tviteru podelio svoje utiske:
- Startovala me izvesna glupača, inače teniserka iz Niš s pitanjem: "Da li sam gej"?! Seljanko, nađi nekoga da te malo džarne! Pu, je*bem ti budale.
Tim povodom uredništvo GayEcho Web Portala izdalo je Uverenje o heteroseksualnosti za Vlada Georgieva.
Njihovo pismo prenosimo vam u celosti:
- Kako pišu domaći mediji, Vlado Georgiev je u subotu održao koncert u Nišu, nakon kog ga je jedna Nišlijka pitala da li je gej. Svoj odgovor na to pitanje objavio je na twitter profilu: Startovala me izvesna glupača, inače teniserka iz Niš s pitanjem: "Da li sam gej"?! Seljanko, nađi nekoga da te malo džarne! Pu, je*bem ti budale.


Njegova seksualna orijentacija je u više navrata budila interes javnosti, ali nikada do sada reakcija nije bila ovako burna. Kako ne bi i ubuduće ispadao ovakav nevaspitani seljak, GayEcho Web Portal je odlučio da mu pomogne i dodeli Uverenje o heteroseksualnosti, koje može da pokazuje kad mu se postave ovakva, za njega očigledno škakljiva pitanja. Nadamo se da će izdavanje ovog Uverenje o heteroseksualnosti zaustaviti spekulacije o njegovoj seksualnosti i da će njegovoj napaćenoj duši najzad doneti mir.
Ovom prilikom pozivamo sve javne ličnosti kao i građane i građanke Republike Srbije koje muči slična muka, da nam se obrate kako bi i oni dobili Uverenje o heteroseksualnosti. Do sada ovo uverenje je izdato Milanu Stankoviću, Dejanu Milićeviću, Aleksi Jeliću, Danijelu Alibabiću… dok je Mariji Šerifović zbog nepoštovanja pravila i standarda koje ovo Uverenje propisuje isto oduzeto,
 
Top