Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Vivax DVB-T2 154 pomoć

  • Začetnik teme ugi93
  • Datum pokretanja
B

brna_os

#11
Pozdrav! Evo me ponovo, u vezi Vivax STB uredjaja i problema da ne pronalazi ni jedan program. Probao sam odneti uredjaj koji imam, na lokaciju na kojoj je sigurno dobar signal i gde drugi STB funkcionise bez problema, ali je situacija ista, 0 kanala i kvalitet signala 0%. Probao sam pretrazivati na kanalima koje mi je neko od vas sugerisao, ali opet nista ne nalazi. Pod pretpostavkom da je uredjaj neispravan, odneo sam ga nazad u prodavnicu i dobio novi bez problema. Posle spajanja, i sa novim ista stvar. Nemoguce mi je da su oba uredjaja neispravna! Jos neka ideja? Hvala! :)
Ako nisi riješio problem, probaj u postavkama zamijeniti državu čiju mrežu skeniraš. Ja sam prije par godina imao takav slučaj na nekom jeftikaner uređaju. Odabrao Njemačku i proradilo. :beee:
 

Top