Više dvd rezača

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
32
Ukoliko u kompijuteru imete više (7-8) rezača,kako je najlakše odjednom narezati više dvd ?zanimame sam postupak
I još nešto dali su externi i interni dvd rezači isti mislim na performase.

hvala
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ha ! , piratizacija.:D:D
vrlo jednostavno , samo u cemu drzis tolike rezace jel u kompu ili je multiplikator. komp nema mjesta za tolike rezace u kompu je plafon mislim cetri . i kolika je snaga procesora da to sve moze tjerati.

imas u neri , alkoholu i ostalim programima za rezanje stavku use multiple rekorders pa je stkliras i kliknes burn ,otvara ti se novi prozor u kojem su prikazani tvoji rezaci , e onda moras drzati ctrl i selektovati misem koliko hoces rezaca da radi ( reze ) i opet burn. (program ce poceti da reze pod uslovom da si ubacio cd-ove u rezace :D:D)

ps. zaboravih da ti napisem za externi ili interni rezac, sve ti je to isti k.... samo drugo pakovanje.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
32
veruj da nije piraterija
drugar je legalno kupio u madjarskoj dva pornića ,ima firmu sve legalno ,oće da pusti u prodaju al manje seije po ecimo 200-300 komada
u pinku to sve rade ali je dosta skupo ako se radi manje od 1000 ili 2000 komada
pa reko ajde da uradim da mu pomognem ,pa se raspitujem kako to najbolje da uradim.sta mi treba koja masina koji procesor da gura recimo 4 rezača istovremeno ja trenutno imam dva rezaca ali nigde nevidim opciju kako da aktiviram oba da rade istovremeno.
hvala na odgovorima

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

hvala uredniče probao sam sa dva dvd rezača i fercera
hvala još jednom
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nema sanse da je legalno. svaki originalni film ili pornic koji otpakujes i narezujes na diskove je piraterija pa bilo to za videoteku cd shop ili stand. svaki dual core koji veci 2.2 ce gurati 4 rezaca bez problema.
 
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
32
Vidi nemam nameru da se ubeđujem ili pravdam ,čovek se time bavi ode u Budimpeštu plati filmove (master) na 3 ili 5 godina za područije :Srbiju Cg,Makedoniju i Bosnu ima firmu plaća porez sve ide preko računa i do sad je sve radio u Pinkovom studiju vece serije po 2000 komada i više i sve je ok e sad mu treba manja serija oko 200-300 komada
nasao je diskove po 9 din stampu diska po 7-8 din i td kalkulise i razmislja sta da radi a o autorskim pravima netreba govoriti sve je legalno od bar koda pa do kraja.Tebi hvala na korisnim odgovorima puno sam naučio.
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ti izgleda neces da cujes sta ti govorim , kad radis preko pinka ili bilo koga dobijes racun ili fakturu preko kojeg ili koje placas. i to uredno prijavis za porez i to je u redu . svako narezivanje sa tvoje strane i stavljanje u promet istog je piratizacija ( bez papira o porijeklu robe ), ti imas papire za 200-300 komada, a u radnji nadju npr. 3000 za koje nemas papire e sta je to ? ( kradja ili piratstvo, iako je jedno te isto ) . znaci svaka roba koja je bez papira (ulaz , izlaz ) je piratizovanje(ovo je za cd-dvd). drzao sam videoteku, skidao filmove sa neta i stavljao na police. kupovao originale i narezivao vise komada pa znam to, nelupam bez veze. kazne u BiH ti je sljedeca 3000-5000 km -ova + 2 do 3 godine uslova i jos kupe sve od dvd-ova ,kutija i nakraju odnesu i kompjutere, cim vide da je vise rezaca u kompu i instaliran nero ode komp. necu ti reci cim se bavim jer nije za javnost. a nisam od onih koji to ganjaju i kaznjavaju.
 
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
32
Razumeo sam ja tebe u potpunosti ali kolko znam firmo od mog prijatelja je registrovana za takve delatnosti i nepostoji zakon koji će ga naterati da stampa dvd u pinku kao što ne postoji zakon koji će odrediti da štampaš knjigu u nekoj odredjenoj stampariji već to mozes da radis i u svojoj stampariji ulaz ilzlaz pravis sam a oni nek proveravaju sve je po zakonu proveri.Ono sto oni mogu da ganjaju je dal je nero legalizovan ili nije dal je windos legalan ili nije a za ostalo je sve cakum pakum i nemogu oni tu nista.Firma legalna, prijavjena, plaća se porez,registrovana za sve te delatnosti i sta je problem ???
a ako nastampa 200 kom vise nego sto je prijavio jeste prekrsaj al to je vec njegova stvar moje samo da tehnički napravim tu mogućnost.I proračun isplativosti.
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ja i ti samo normalno razgovaramo , a ljudi neka rade sta hoce. ti vidi samo gdje si ti ( zarada ) od tog posla ,a sta ce on poslije sa tim nije te briga.
javi hocemo li temu pod kljuc
 
Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
32
ha zarada u srbiji je to obično: ma šta je to za tebe pustis nareze se samo i td
da naravno može ključ i još jednom hvala na korisnim savetima
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top