VIP Survivor

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
BEOGRAD 16. 07. 2010

PRESS

Nata u „VIP Survajveru"!

Nataša Bekvalac razmatra ponudu da postane takmičar ekstremnog rijalitija. U ulozi VIP Robinzona biće i Natina sestra Jelena Mrkić, Dunja Ilić, Edin Škorić i Knez

survivor-1.jpg


Pop zvezda Nataša Bekvalac dobila je ponudu produkcijske kuće „Vižn tim" da bude takmičarka „VIP Survajvera", koji počinje da se snima početkom avgusta na Filipinima! Kako Press saznaje, „novosadska barbika" sa svojim menadžmentom još uvek razmišlja da li da prihvati učešće, jer ne bi želela da mesec dana bude odvojena od ćerke Hane. Pored Nate, ponudu su dobile i njena sestra Jelena Mrkić, zatim mlada pevačica Dunja Ilić, bivši odbojkaš Edin Škorić i denser Nenad Knežević Knez.
survivor-mala.jpg


Kako saznajemo, Bekvalčeva je bila iznenađena predlogom da mesec dana provede na pustom ostrvu, pa je od organizatora tražila malo vremena za konačnu odluku.
- Iako je lepa Nata bila šokirana ponudom, nije odbila učešće i tražila je malo vremena da o svemu dobro razmisli. Najveću prepreku joj predstavljaju razdvojenost od ćerke i veliki broj nastupa koji je zakazala za avgust, kada je predviđeno snimanje rijalitija. Ipak, pevačica je dobila primamljiv honorar i još uvek nije rekla kategorično ne. Producenti svim silama vrše pritisak da atraktivna pevačica prihvati predlog jer bi im ona obezbedila veliki rejting - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
U kratkoj izjavi za Press Nataša nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje da će ući u popularni rijaliti.
- Ne mogu da pričam o tome - rekla je Nata kroz osmeh.
Dobro obavešten izvor Pressa kaže da lekarski pregledi potencijalnih učesnika „Survajvera" uveliko traju. Takav pregled već je obavila Natašina sestra, pevačica Jelena Mrkić! Biće veoma interesantno ako obe prihvate učešće, jer već četiri godine ne govore i izbegavaju se u širokom luku kad god se sretnu!

- Jelena zna da postoji mogućnost da se i Nataša pojavi na ostrvu i to joj ne smeta. Dosta javnih ličnosti je potpisalo ugovore, ali će se samo njih 20-ak boriti za nagradu vrednu 50.000 evra! Interesantno je što će se u „Survajveru" pojaviti i taze razvedeni Edin Škorić, čija je bivša supruga Ivana boravila u kući „Velikog brata"! Boje Crnogoraca braniće nekada velika muzička zvezda Nenad Knežević Knez, a producenti će u tim ubaciti i dve manekenke, čija se imena zasad drže u tajnosti - zaključuje sagovornik Pressa.
survivor-3.jpg

Među potencijalnim VIP Robinzonima su Slađa Delibašić i Goca Tržan. Autor i voditelj emisije „Sasvim prirodno" Jovan Memedović, za koga se tvrdilo da je prihvatio ponudu, ipak neće učestvovati u „Survajveru".
- Jovan Memedović nikad nije prihvatio ponudu da se pojavi u rijalitiju „Survajver" - rekli su u PR službi RTS-a.

Nina i Samanta zvezde stranih serijala

Seksepilna novosadska manekenka Nina Seničar početkom godine bila je najpopularnija ličnost u Italiji zahvaljujući učešću u italijanskoj verziji „VIP Survajvera". Nina je osvojila naklonost publike zbog navodne romanse sa kuvarom Simonom Rugatijem.
Samanta Foks, muzička zvezda osamdesetih, učestvovala je u programu „Ja sam slavan... Puštaj me odavde!", koji dosta podseća na „Survajver" jer se slavne ličnosti stavljaju na teška iskušenja u divljini. Samanta je morala da pliva okružena ajkulama i da jede paukove, a na kraju ju je publika izbacila iz takmičenja!

N. PAJIĆ - B. RADULOVIĆ
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Još jedna igra sa ljudskom dušom, karakterom i osećanjima. Moderni gladijatori, da zabave dokon narod...
 
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Pobedniku 50.000 evra, drugoplasiranom džip

GLUMAC MILOŠ VLALUKIN ULAZI U „SURVIVOR“

Pobedniku 50.000 evra, drugoplasiranom džip

M. Čule | 19. 07. 2010.
Izvor: BLIC ONLINE

Kako se približava početak snimanja našeg prvog „VIP Survivor“ rialiti šou programa, tako se imena potencijalnih učesnika, poznatih ličnosti, sve više nagađaju, ali i otkrivaju. Naime, torbe za put na Filipine i za učešće u ovoj neobičnoj avanturi spakovao je glumac Miloš Vlalukin. Potom, u ovu ekstremnu avanturu kreću košarkaš Edin Škorić, te folk pevač Nikola Rokvić, Goca Tržan, Marko Bulat, dve manekenke, te voditelj Andrej Maričić.

58887_7_f.jpg

Takmičare očekuje surova borba u prirodi: Miloš Vlalukin, Goca Tržan, Nikola Rokvić

Kako „Blic“ saznaje iz pouzdanih izvora, pomenuti takmičari su nedavno definitivno potpisali ugovore za takmičenje u „VIP Survivor“, te su se dogovorili o sumi koju će dobiti za samo učešće. Dogovori o honorarima sa poznatima su, kako saznajemo, na mesečnom nivou, a kreću se od 2.000 do 10.000 evra.

Na prelepa filipinska ostrva 31. jula kreće naših šesnaest „VIP Survivor“ takmičara. Osam žena i osam muškaraca. Iako su VIP, nemaju posebne privilegije, te će se na ostrvu snalaziti kao što su to činili njihovi prethodnici. Naime, zabranjeno im je da ponesu i koriste četkicu za zube, sapun, ogledalo i garderobu. Mesec dana će se naše poznate ličnosti boriti za hranu. Na njihovom glavnom meniju najčešće će biti samo pirinač i ono što sami ulove, upecaju, uberu, pronađu na ostrvu. Krajnji cilj je 50.000 evra, novčana nagrada pobedniku, te džip koji će dobiti drugoplasirani.

Budući takmičari se već uveliko fizički i psihički pripremaju za izazov koji ih očekuje. Miloš Vlalukin se bacio na trening, te na smišljanje plana i načina na koji će da zeza predstavnike naše estrade. Voditelj Andrej Maričić, koji je nedavno primio vakcinu, neophodnu za put na Filipine, priprema se u teretani.

Andrija ponovo voditelj

Voditelj „VIP Survivor“ je kao i do sada glumac Andrija Milošević, a prenosiće „Foks televizija“. Do sada su emitovane tri sezone „Survivora“, a ovo je prvi VIP serijal. Poslednji serijal pre VIP-a takođe je sniman na Filipinima, na ostrvu Karamoan.
58888_8_kf.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom u „Survajveru"!

20. 07. 2010
Izvor: PRESS ONLINE

Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom u „Survajveru"!

Jedna od najvećih folk zvezda bivše Jugoslavije Vesna Zmijanac pojaviće se sa ćerkom Nikolijom u „VIP Survajveru".
zmijanac-1.jpg

Kako piše magazin „Helou", čuvena pevačica, za koju se pričalo da je trebalo da bude i stanovnik prethodne „Farme", bila je prijatno iznenađena ponudom organizatora ovog rijalitija.
- Nisam neki ljubitelj rijaliti emisija, ali ovaj šou ima jednu sasvim drugačiju dimenziju. Interesantno je što su čelni ljudi „Survajvera" pozvali i mene i moju ćerku Nikoliju. Budući da je ona veliki avanturista, čim sam joj saopštila vest, bila je oduševljena ponudom. Međutim, ja sam se ipak zapitala da li ću ja to moći da izdržim. Budući da je takmičarima nedostatak hrane najveći problem, a ja ne moram da jedem mesec dana, rešila sam da sa organizatorima uđem u pregovore, koji su sada već pri kraju. Svašta sam preživela, ali smatram da je ovakav izazov šteta propustiti - rekla je Vesna i objasnila zbog čega joj ishrana neće biti problem na Filipinima, gde će se snimati „Survajver":
zmijanac-2.jpg

- Meso ne konzumiram, a pirinač, voće i razne druge biljke koje se tamo svakodnevno jedu inače se nalaze na mom dnevnom meniju - rekla je čuvena pevačica koja je upravo zato što obožava prirodu svoju porodičnu oazu napravila na obroncima Bukulje u Aranđelovcu.
(R. J.)
 
Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
255
Ila i Vudu Popaj u „Survivoru“

Ila i Vudu Popaj u „Survivoru“

M. Čule | 21. 07. 2010.
Izvor: Blic Online

Kako se početak prvog „VIP Survivor“ bliži, tako se lista kandidata koji će učestvovati lagano kompletira. Kako „Blic“ saznaje, na ovu nesvakidašnju jednomesečnu avanturu na Filipinima koju ćemo gledati na „Foksu“, kreću i dva repera - Minimaksov sin Ila i Vudu Popaj sa kojima su pregovori u završnoj fazi.
59505_survivir_f.jpg

Reper koji se proslavio hitom „To mi radi“, Ila, sin preminulog voditelja Minimaksa, i njegov kolega Vudu Popaj kojeg pamtimo po hitovima poput „Katrin“, 31. jula bi zajedno sa glumcem Milošem Vlalukinom, odbojkašem Edinom Škorićem, voditeljem Andrejem Maričićem, folk pevačem Nikolom Rokvićem, Gocom Tržan, Vesnom Zmijanac i njenom ćerkom Nikolijom, Markom Bulatom i dve manekenke, trebalo da krenu put Filipina.

Inače, zanimljivo je da su producenti odlučili da nijedna poznata osoba koja je učestvovala u nekom drugom rialiti šou-programu neće moći da se takmiči u „Survivoru“.

Podsetimo, poznati dobijaju honorare od 2.000 do 10.000 evra. Na prelepa filipinska ostrva kreće šesnaest takmičara, osam žena i osam muškaraca. Iako su VIP, nemaju posebne privilegije, te će se na ostrvu snalaziti kao što su to činili njihovi prethodnici. Naime, zabranjeno im je da ponesu i koriste četkicu za zube, sapun, ogledalo i garderobu. Na njihovom meniju najčešće će biti samo pirinač i ono što sami ulove, upecaju, uberu, pronađu na ostrvu.

Krajnji cilj je 50.000 evra, novčana nagrada pobedniku, te džip koji će dobiti drugoplasirani.
 
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Učesnici:
Na ostrvu trenutno borave pevač Nikola Rokvić, glumac Miloš Vlalukin, Aleksandra Perović, Marko Bulat, hiphoper Toni Petkovski, pevač Knez, Goca Tržan, Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija, Biljana Cincarević, Edin Škorić, baletan Milan Rus i voditelj Andrej Maričić.
 
Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Kako li će oni jadni bez 50.000 evra? Baš me sekira to... oni "vipovi" koji ne pobede, mislim. Nepravda, šta da radi čovek... sorry
 
Natrag
Top