Šta je novo?

Vidić sigurno ostaje u Mančesteru

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Vidić sigurno ostaje u Mančesteru
8. jun 2009

718076674a2d1a3269330401832688_big.jpg


Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić neće preći tokom leta u Barselonu, saopštio je u ponedeljak njegov agent.

Paolo Fabri je saopštio da ne očekuje nikakva iznenađenja po tom pitanju i najavio da će Srpski internacionalac, sigurno, i naredne sezone nositi dres kluba sa ‘Old Traforda’. Barselona, koja želi da pojača svoju odbranu, proteklih dana je povezivana sa Vidićem i mediji su najavljivali njegov prelazak na ‘Kamp Nou’.

Pored španskog giganta, za angažovanje Vidića interesovanje su pokazali i neki italijanski klubovi, međutim, bez uspeha.

“Nemanja Vidić ostaje u Mančesteru. Sumnjam da će tu biti nekog iznenađenja u skorije vreme. Nema govora o transferu“, rekao je Fabri.

“Tačno je da smo posetili klub i razgovarali sa Dejvidom Gilom. Pričalo se o drugim stvarima, ali smo pomenuli i Vidića“, dodao je on.

“Vidić ostaje ovde. Transfer je jedino moguć ukoliko se pojavi neki Arapin sa ludačkom ponudom. U protivnom, Nemanja ostaje u na ‘Old Trafordu'“, jasan je bio Vidićev agent.

“Barselona kao i drugi klubovi mogu biti zainteresovani za njega i to je druga priča. Siguran sam da bi tri ili četiri italijanska kluba volela da ga dovedu. Međutim, on je vezan ugovorom, koji je već produžen do 2012. godine“, zaključio je Fabri.

Izvor: B92
 
Top