Vidić: "Rat sa Fergijem? Izmišljotine tabloida..."

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Vidić: "Rat sa Fergijem? Izmišljotine tabloida..."

vidic-ok-veca9603020100104044916.jpg


Vidić šokiran načinom na koji je konstruisana priča. Naime, Ferguson rekao da nije stigao da pita doktora šta je Nemanji, od čega je napravljeno nešto sasvim drugo. Vidić je obnovio povredu lista desne noge i to je jedini razlog neigranja protiv Lidsa. Sledi pauza od desetak dana.
Nemanja Vidić je užasnut pričom koja se isplela nakon njegovog izostanka protiv Lidsa. Kaže da su engleski tabloidi kreirali čitavu priču i da su reči menadžera izvučene iz konteksta.


„Ferguson je rekao novinarima da nije stigao da se vidi sa doktorom i sazna kakva je povreda u pitanju. Nakon toga je krenula lavina, u pitanju su tabloidi koji ne prezaju ni od čega“, kaže naš reprezentativac.

Ničega, prema njegovim rečima, misterioznog u povredi nema.

„Boli me list desne noge, obnovio sam povredu jer zbog poznate situacije u Junajtedu, nisam imao vremena da se oporavim. Igrao sam rovit i platio ceh“, dodaje Vidić.

On kaže da prognoze nisu optimistične kada je naredni vikend u pitanju.

„Sledi mirovanje, najmanje nedelju dana, neću igrati protiv Birmingema“, otkrio je štoper Junajteda, koji je već bio na meti engleske štampe, ali priznaje da je za njega ovo previše.

„Ferguson je čovek kome mnogo dugujem, među nama nema nikakvog sukoba“, ponavlja Nemanja, ali današnji „Tajms“ ponovo razvlači istu priču po kojoj je trener ljut jer smatra da je Vidić mogao da igra protiv Lidsa.
 
Član
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
35
Pa normalno je da ce da lazu... Novine od toga i zive... ;)
 
Natrag
Top