Video

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Uživajte - triler završnica meča Unikahe i Reala!

Poslednji minut produžetka utakmice između Unikahe i Reala izvukao je ono najlepše iz košarke i u fenomenalnoj triler završnici dovodio od sreće do očaja navijače oba tima sve do trojke uz zvuk sirene Terela Mekintajera i konačno slavlje Unikahe.
Svaki komentar je suvišan, pa jedino što nam preostaje je da vas ostavimo da uživate u ovih neverovatnih četrdesetak sekundi i šizofrenom smehu španskog komentatora.


Blicsport.rs

Bravo za komentatora :lol:
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Grifin isključen posle zakucavanja

Blejk Grifin je svoju seriju atraktivnih poteza u prvoj NBA sezoni nastavio protiv Feniksa, ali njegov let preko Marsina Gortata ne bi li zakucao loptu u koš Sansa nije mu se isplatio.


Grifinu je let ka protivničkom košu bio i poslednji potez na toj utakmici, jer su arbitri dosudili faul u napadu i pored atraktivnog pokušaja, a pritom je zvezda Los Anđeles Klipersa posle šeste, isključujuće lične greške - "nagrađena" od sudija i tehničkom greškom zbog gestikulacije.
"Samo sam se nadao da mi neće uništiti lice. Odlučio sam da mu stanem na put i - molio sam se", priznao je posle utakmice poljski gorostas.


(blic.rs)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Najluđa akcija ikada!

Ovo još niste videli...igrač je usred akcije istrčao izvan terena, potrčao iza tribina da bi se pojavio sa druge strane terena, primio loptu i pogodio trojku



(košarka24.com)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Definitivno Blejk Grifin otkriće sezone mada imao je mnogo boljih zakucavanja od ovih koja su određena kao najbolja yes3

Ode patika

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Postigao sam sebi koš i opušteno krenuo u napad!

U prvenstvu Argentine čuda su moguća pa i ona da košarkaš postigne poen u pogrešnom obruču.


To se dogodilo igraču Gimnazije Redžiju Okosi kojem ko zna gde su bile misli dok je vrebao loptu posle slobodnih bacanja protivnika iz Regatasa.

Okosa je samouvereno skočio za loptu a zatim, kad je se domogao, uputio je precizan šut ali u pogrešan koš.
Iako su ga saigrači gledali u čudu, on je već otrčao ka pravom košu očekujući dodavanje.


(blic.rs)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Tuča srpskih i albanskih navijača u Prištini

Posle juče odigrane košarkaške utakmice između prištinskog kluba Sigal i Bambija iz Kosovske Mitrovice, za koji nastupaju Srbi, došlo je do nereda, odnosno sukoba domaćih navijača i pripadnika policije.

Policijski zvaničnici potvrdili su da je u sukobima učestvovalo oko 1.200 ljudi, srpske i albanske nacionalnosti, ali da niko od izgrednika nije zadržan u policiji posle "informativnih razgovora".

- Posle intervencije pripadnika policije u dvorani, sukob se proširio i van hale. Usledilo je bacanje kamenja na naša vozila, od kojih je jedno zapaljeno, a policija je koristila suzavac i palice u sukobu sa navijačima - rekao je Baki Keljani, portparol kosovske policije.


Keljani je isključio mogućnost da je incident etnički motivisan i dodao da je situacija u Prištini tokom noći bila mirna.
Prema njegovim rečima, više navijača i jedan policajac zatražili su medicinsku pomoć.


(smedia.rs)
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top