Video

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Potezi, asistencije, zakucavanja, zanimljivosti...tuče....


Najsvežije

"Bolesnik" Batist! (VIDEO)

00038791.jpg


Spektakularnu utakmicu u ljubljanskoj dvorani "Stožice" i pobedu Olimpije nad Panatinaikosom umalo nije skroz zasenila, najblaže rečeno, divljačka reakcija Majka Batista, centra Atinjana.

Amerikanac je u poslednjoj četvrtini, posle jednog neuspelog napada, prvo telom oborio Sašu Ožbolta, a zatim ga je, dok je Slovenac ležao na parketu, brutalno zgazio po glavi! Neverovatan potez Batista šokirao je Željka Obradovića, koji je odmah, dok je trajao prekid, prišao Amerikancu, uhvatio ga za ruku i bukvalno naterao da se izvini Ožboltu, još ošamućenom od "kvarnog" udarca.

saso.jpg


- Žao mi je, iskreno! Nadam se da je Sašo prihvatio moje izvinjenje i da mi je oprostio. Čak i da nije, razumem ga. To nisam bio ja, nisam takva osoba, ja sam samo košarkaš. Žao mi je... - rekao je Batist posle utakmice u kojoj je tim Jurija Zdovca, kao i protiv Efes Pilsena, u produžecima bacio na pleća velikog rivala.

(Foto:siol.net)


[video=youtube;8Y6PzxZjBPU]http://www.youtube.com/watch?v=8Y6PzxZjBPU&feature=player_embedded[/video]


sportal.rs
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovo je nesto starije, legendarna trojka Trifunovica 1993 u finalu sa Partizanom


Barkli, uspeo da obori na pod O' Nila

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Neka srećnija vremena :)
Kako je Radmanović obećavao wacko2



Za šta faul :dntknw: ccccc

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Teodosic, jos jedna majstorija, pre dva dana protiv Lotomatike.

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pogledajte Miličićeve bravure protiv Lejkersa

Jedna blokada Kobiju Brajantu. Dve Lamaru Odomu. Tri koje je pretrpeo Pau Gasol. To je bio samo delić učinka Darka Miličića u porazu od Lejkersa sa 112:95, pa je bilo za očekivati da će sjajna partija izazvati oduševljenje trenera Minesote. Kurt Rembis, međutim, ne razmišlja tako.
Nakon što je Miličić ovaj meč završio sa rekordima karijere, 23 poena, 16 skokova, pet asistencija i pomenutih šest blokada, trener Rembis je naglasio da se od srpskog internacionalca očekuje još više.
“U ovom meču Darko je stvarno bio odličan. Ali, on mora da nastavi da bude odličan. Hoćemo od njega još bolje partije. Zapravo, kako god da nam on doprinese na parketu, mi ćemo od njega tražiti više i bolje”, pomalo u šaljivom tonu rekao je strateg Timbervulfsa.
O sve boljim partijama Darka Miličića svedoče još neke brojke: u uvodnih 11 utakmica ove sezone šutirao je samo sa 28,2% preciznosti, a u prethodna tri meča podigao realizaciju svog šuta na 57,1%, što mu je i omogućilo da u ta tri nastupa dođe do 47 postignutih poena.

“E, to je kako Darko ume da igra. A odigrao je snažno. Uradio je sve što smo kao ekipa tražili od njega. Osećam da je on sjajan košarkaš. Osećam, zapravo, da on može na svakom meču da pruža ovakve partije”, rekao je 21-godišnji Miličićev saigrač Majkl Bizli koji je uz deset skokova na ovom meču ubacio i 25 poena, što mu je šesta uzastopna partija sa takvim ili boljim košgeterskim učinkom.

Uz rame Garnetu
Samo jedan igrač u istoriji košarkaškog kluba Minesota uspeo je da na jednoj utakmici ima više od 20 postignutih poena, više od 15 skkokova, i pet ili više asistencija i blokada. Kevinu Garnetu je u periodu od 2001. do 2006. to pošlo za rukom šest puta, a najbolji učinak imao je protiv Nju Džerzija u decemrbu 2001: 29 koševa, 21 skok, sedam asistencija i pet blokada. Darko Miličić je tek drugi član Timbervulfsa koji je uspeo da ostvari učinak nalik tome, ispunivši sva četiri “uslova”.


Blicsport.rs
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nisu se se košarkaši Zvezde slučajno tukli

news_37745.jpg


Derbi belgijskog košarkaškog prvenstva proteklog vikenda obeležila je opšta tuča igrača na terenu.
Pesnice su ukrstili košarkaši Antverpena i Šarlroa, a rezultat svega jeste kazna od osam utakmica neigranja za košarkaša Šarlroa Brenta Rajta, odnosno šest za prvotimca Antverpena Brajana Hopkinsa. Takođe, obojica su kažnjeni sa po 5,000 evra, a novčanu kaznu dobio je još jedan igrač domaćih Darnel Vilson.
Inače, Antverpen je trijumfovao rezultatom 72:71 i to je bio prvi poraz evroligaša u belgijskom šampionatu.
Nije to prvi košarkaški boks-meč u Antverpenu, pre devet godina su se košarkaši Crvene zvezde potukli sa igračima domaćeg tima u okviru tadašnjeg Saporta kupa.


Ovako je to bilo 2001. godine:



S media
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zakucao preko sedmorice

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Marko Milić se ložio na te stvari pre nego što je otišao u NBA....

 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo jedne utakmice, gde je Marko Milic nokautirao jednog igraca.
od 2:37

 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top