Video: Nemešu će BB otkriti da je nagrada lažna, Lesterov rođendan proslavili

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Video: Nemešu će BB otkriti da je nagrada lažna, Lesterov rođendan proslavili

bblesterovrodjendan-youtubepinktv625.jpg

index.hr

VEČERAS će u live emisiji Nemeš konačno doznati da je nagrada koju je dobio za svoju pjesmu zapravo lažna i da mu se na taj način Big Brother odlučio osvetiti za razbijanje po BB kući i nepoštivanje pravila. Osim Nemeša, za večerašnje ispadanje su nominirani i Marijana, Nirmal te Brandon.

Jučer se stanari na otpadu zabavljali "vođenjem emisija", Nemeš i Mila masirali jedno drugo

Big Brother je jučer stanarima na otpadu dao zadatak da spreme emisiju na svoj način. Jedini uvjet je bio da ta emisija sadrži informativni, sportski i zabavni program te vremensku prognozu. Voditelji zabavnog dijela programa su bili Soraja i Brandon, za vremensku prognozu je bila zadužena Marijana, a za sportski dio Antonija. Dok su se stanari otpada zabavljali emisijama, Nemeš je uživao u polusatnoj masaži. Ni on nije ostao dužan pa je kasnije temeljito izmasirao Milu. Sve to su ukućani s otpada pratili na ekranu.





Lesterov rođendan uz suze i bez alkohola

Sinoć je u Big Brother kući priređen novi tulum, ovog puta povodom Lesterovog rođendana. Uz torte su ukućani za proslavu dobili bezalkoholna pića. Dok su se ukućani otpada dobro provodili, u luksuznom dijelu kuće su tekle suze. Naime, Milu su neke pjesme vidno dirnule te nije prestajala plakati.



Duško "velikom prijatelju" Horvatu donio kavu u krevet

Do ranih jutarnjih sati su ukućani slavili Lesterov rođendan pa je jutrošnje buđenje većini jako teško palo, ali ne i Dušku. On je jutros bio veseo i raspjevan. Nirmal je bezuspješno pokušavao upaliti vatru pa ga je iznervirala Duškova želja da mu pomogne. Dule je tad otišao skuhati kavu Horvatu. Kavu mu je zatim odnio u krevet, neprestano govoreći da je kava za njegovog velikog prijatelja. Dok Duško i Horvat neprestano grade svoje prijateljstvo, između Antonije i Soraje su nastale male razmirice. Po Antonijinom mišljenju Soraja je jako posesivan prijatelj. Naime, nakon vremena koje je Antonija provela s Bojanom, Soraja je izrazila nezadovoljstvo jer po njenom mišljenju se Antonija, kao njena najbolja prijateljica u kući, ne bi trebala družiti s ostalim ženama.
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top