Video - Nemeš na Brandonovom rođendanu Tonyja "pozdravio" srednjakom: "Cetinski, voli

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.066
Video - Nemeš na Brandonovom rođendanu Tonyja "pozdravio" srednjakom: "Cetinski, volimo te!"

nemescetinskivolimote.jpg


SINOĆ se u Big Brother kući ponovno slavilo. Ovog puta je tulum priređen povodom Brandonovog rođendana. "Niža klasa" s otpada zajedno se s trojicom diktatora - Nirmalom, Nikolom i Lesterom, zabavljala u glavnoj kući. Bilo je torte, alkohola, pjesme i plesa. Slavilo se Jugoslaviju i pozdravljalo "druga Tita".

Nemeš, i dalje ljut zbog posljednjeg mjesta na prošlonedjeljnom "Balkansongu", "pozdravio" je tijekom tuluma Tonyja Cetinskog pokazujući srednji prst prema kameri: "Nabijem vas, sve vas nabijem. Cetinski, volimo te!". Potom je prišapnuo Marijani: "Četiri dana sam se kontrolirao, nisam mogao više".Dok su Soraja, Nikola, Nirmal i Lester igrali stolni nogomet, Duško je sjedio pokraj njih i gledao u Soraju, koja se na odlasku iz dnevne sobe okrenula prema njemu i napravila nekoliko zavodljivih plesnih pokreta. Dule se potom sam ostao dosađivati u dnevnoj sobi.

Po završetku tuluma "niža klasa" se morala vratiti na otpad. "Kako sam se dobro proveo za svoj rođendan. Kako sam uživao. Sve je bilo više od onog što sam očekivao", pričao je Brandon koji se dan ranije brinuo da će mu ovo zbog tjednog zadatka "Diktatura" biti najgori rođendan u životu.

index.hr
 
Poslednja izmena od urednika:
Top