Dvije poruke, koje sam poslao nekom, su nestale iz chat-a na mom Viberu. Jasno sam vidio da su poruke otišle, a onda i ja izašao i isključio wifi. Ne znam da li ih je osoba vidjela i da li postoji mogućnost da neko sa svog iPhone obriše te poruke (na neku foru ili greškom) a da one nestanu i sa mog Vibera?! Nije ženska osoba u pitanju, nego poslovni partner, koji nije trenutno u zemlji, pa tako s njim komuniciram. Mogu ga pozvati, mogu mu opet pisati ali sad je malo problem što ja nemam bukvalno nikakav dokaz da sam tražene podatke poslao na vrijeme i to je baš problem... Samo su nestale moje dvije poruke iz chat-a koji je realtivno redovan, po potrebi. Jedna poruka je bila samo tekst, a u drugoj je bio i link sajta od neke strane firme.. Ja sam to vidio tek večeras, kad sam došao kući i čudim se što nikakav odgovor ili još neko pitanje u međuvremenu ne dobih, a ustvari poruka mojih ni nema. Nevjerovatno, stvarno... Nije ''Secret chat'' upaljen, chat je običan, sve sam pregledao na Google i ništa...