Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Vi pored sebe imate pravu ljubav: Ova 3 znaka to dokazuju

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Vi pored sebe imate pravu ljubav: Ova 3 znaka to dokazuju

Vidite ga, zenice vam se rašire, usne vam se razvuku u širok osmeh, a srce počne da kuca jačeLjubav nije ono što vidimo u romantičnim komedijama iz Holivuda. Naprotiv, prepuna je izazova, ali i nagrada.
Pitate se, šta je zapravo prava ljubav? Ove emocije pomoći će vam da saznate u kakvoj se vezi nalazite.

Radost
Vidite ga, zenice vam se rašire, usne vam se razvuku u širok osmeh, a srce počne da kuca jače. Srećni ste što ga vidite? To je jedan od znakova da imate pravu ljubav.
Možete vi biti pozitivna osoba, ali istinsku radost teško je odglumeti, a duboko u svom srcu ćete znati da li ste srećni s nekom osobom ili ne.
I ne, pritom ne mislimo na radost izazvanu dobijanjem materijalnih znakova pažnje, već na onu koja je izazvana time što se nalazite pored čoveka koga volite.

Unutrašnji mir
Život je prepun uspona i padova, poslovnih drama, privatnih zavrzlama i drugih stresnih situacija. Imate li nekoga ko vas usidruje, smiruje i opušta nakon izazovnog dana? On bi mogao da bude vaša prava ljubav.
Osoba koja vam pomaže da postignete svoj unutrašnji mir, vrednija je od zlata. Ne zaboravite da i vi budete primer svojim ponašanjem.

Strast izvan spavaće sobe
Strast u spavaćoj sobi je važna za kvalitetnu vezu, ali još bitnije je imati nekog kraj sebe ko će biti strastven i u drugim poljima života. Neko ko će strastveno uživati u svojim hobijima, podsticati vas da istražujete sopstvene želje i podupirati vas u ostvarenju svojih snova.

(Espreso.rs/Vestionline)
 
Top