Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Dobro je za srpsku košarku što se pojavio tim kao Radnički, koji i ove godine možda može i do titule. :dntknw:
Samo mi se čini, a voleo bih da grešim, da je to samo trenutni bljesak. Nisam siguran da na duže staze mogu da budu u samom vrhu. I Verku se, cini mi se, loše piše na sledećim izborima. Mlađa je grabežljiva životinja, sa njim mogu da napadnu samo dno, vreme mu je da završi na političkom otpadu. yes3
Počeo si kao ovi "stručnjaci".... "dobro za našu košarku"
Tako se pričalo i za odbojku kad su prvi put stigli do finala plej ofa pa su i dalje u vrhu. Sve je moguće, samo da klub ne zapadne u velike dugove jer onda će ga odmah ugasiti suguran sam u to, već postoji filijala par liga niže, pa se to kroz par godina može provući i zaboraviti, ako filijala dođe do Srpske lige, na primer yes3.
A što se Verka tiče, za njega stalno pričaju da propada i da gubi...posle 5-tog oktobra nije bi ona vlasti pa se videlo ko mu je alternativa. Mlađa je vispren političar ali izgleda i veliki zaljubljenik u sport, očekujem da se na tom polju u narednom periodu istakne