Vesti iz Sveta Košarke

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro je za srpsku košarku što se pojavio tim kao Radnički, koji i ove godine možda može i do titule. :dntknw:
Samo mi se čini, a voleo bih da grešim, da je to samo trenutni bljesak. Nisam siguran da na duže staze mogu da budu u samom vrhu. I Verku se, cini mi se, loše piše na sledećim izborima. Mlađa je grabežljiva životinja, sa njim mogu da napadnu samo dno, vreme mu je da završi na političkom otpadu. yes3

Počeo si kao ovi "stručnjaci".... "dobro za našu košarku" :)
Tako se pričalo i za odbojku kad su prvi put stigli do finala plej ofa pa su i dalje u vrhu. Sve je moguće, samo da klub ne zapadne u velike dugove jer onda će ga odmah ugasiti suguran sam u to, već postoji filijala par liga niže, pa se to kroz par godina može provući i zaboraviti, ako filijala dođe do Srpske lige, na primer yes3.
A što se Verka tiče, za njega stalno pričaju da propada i da gubi...posle 5-tog oktobra nije bi ona vlasti pa se videlo ko mu je alternativa. Mlađa je vispren političar ali izgleda i veliki zaljubljenik u sport, očekujem da se na tom polju u narednom periodu istakne :)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Počeo si kao ovi "stručnjaci".... "dobro za našu košarku" :)
Tako se pričalo i za odbojku kad su prvi put stigli do finala plej ofa pa su i dalje u vrhu. Sve je moguće, samo da klub ne zapadne u velike dugove jer onda će ga odmah ugasiti suguran sam u to, već postoji filijala par liga niže, pa se to kroz par godina može provući i zaboraviti, ako filijala dođe do Srpske lige, na primer yes3.
A što se Verka tiče, za njega stalno pričaju da propada i da gubi...posle 5-tog oktobra nije bi ona vlasti pa se videlo ko mu je alternativa. Mlađa je vispren političar ali izgleda i veliki zaljubljenik u sport, očekujem da se na tom polju u narednom periodu istakne :)

Death, nemoj mi reći da si ti simpatizer kriminalne organizacije koju predvodi Mlađa? :mrgreen:
Što se tiče ekonomije, dokazao je da je kvazistručnjak. Njegova ideologija je drpaj dok si na vlasti, obezbedi svoju porodicu, pa ću grickati svoje lopovske evriće negde na mondonskim letovalištima. Jos mu je ostalo da pokaže svoje lopovske sposobnosti i na sportskom polju. :mrgreen:
Za Verka si u pravu. Jedni isti se smenjuju na vlasti i sve više propadamo. Zato, na izbore ne treba da izađe niko, da ovom političkom ološu pokažemo da narod želi nove ljude. yes3
Želeo sam da Radnički osvoji titulu, ali sada kada sam video ovog kleptomana, ta želja mi je nestala. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, nemoj mi reći da si ti simpatizer kriminalne organizacije koju predvodi Mlađa? :mrgreen:
Što se tiče ekonomije, dokazao je da je kvazistručnjak. Njegova ideologija je drpaj dok si na vlasti, obezbedi svoju porodicu, pa ću grickati svoje lopovske evriće negde na mondonskim letovalištima. Jos mu je ostalo da pokaže svoje lopovske sposobnosti i na sportskom polju. :mrgreen:
Za Verka si u pravu. Jedni isti se smenjuju na vlasti i sve više propadamo. Zato, na izbore ne treba da izađe niko, da ovom političkom ološu pokažemo da narod želi nove ljude. yes3
Želeo sam da Radnički osvoji titulu, ali sada kada sam video ovog kleptomana, ta želja mi je nestala. :mrgreen:

Nemoj da me vređaš :mrgreen:
Ideologija svakog političara je takva...ali Mlađa voli da prošeta pored reke, ne splavove, bio je onaj predizborni spot pre par godina, tako da, nije on za taj džet set o kojem govoriš :mrgreen:
A još se nije oglasio pa možda ne bude počasni predsednik a i ako bude...pa i Miljan je isto to u fudbalu pa ništa :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nemoj da me vređaš :mrgreen:
Ideologija svakog političara je takva...ali Mlađa voli da prošeta pored reke, ne splavove, bio je onaj predizborni spot pre par godina, tako da, nije on za taj džet set o kojem govoriš :mrgreen:
A još se nije oglasio pa možda ne bude počasni predsednik a i ako bude...pa i Miljan je isto to u fudbalu pa ništa :mrgreen:
Žali se Sonji Userko. :mrgreen:
Ma Mlađa ima lopovsku njušku, ume da onjuši žrtvu koju će da oćerupa. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Žali se Sonji Userko. :mrgreen:
Ma Mlađa ima lopovsku njušku, ume da onjuši žrtvu koju će da oćerupa. :mrgreen:

Hmmm.... jebo te Mlađa više, zabraniće nam Sendi da bilo šta pišemo u Sportu :mrgreen:
Da se vratimo na temu....Mlađa tj Radnički ide na titulu i to je to :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hmmm.... jebo te Mlađa više, zabraniće nam Sendi da bilo šta pišemo u Sportu :mrgreen:
Da se vratimo na temu....Mlađa tj Radnički ide na titulu i to je to :D
Aj neka pokuša samo još jednom da mi obriše post.:diablo: :mrgreen:
Jebo tebe Verko i njegov Radnički. :mrgreen: Metalac do titule. :mrgreen: :D
Odoh Death da malo teglim, mnogo sam se raspisao danas. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Aj neka pokuša samo još jednom da mi obriše post.:diablo: :mrgreen:
Jebo tebe Verko i njegov Radnički. :mrgreen: Metalac do titule. :mrgreen: :D
Odoh Death da malo teglim, mnogo sam se raspisao danas. :mrgreen:

Heheh, pa ti si počeo prvi da pališ mase da Radnički može do titule :acute:
Neka ostane na tome...da može yes4

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Trener u Kini zlostavljao košarkaše

Selektor kineske košarkaške reprezentacije do 19 godina Fan Bin suspendovan je na neodređeno vreme zbog zlostavljanja igrača, preneli su kineski mediji.

16986812084d9b2b7b95568985828654_246x185.jpg

Bin je kažnjen pošto je Kineska košarkaška asocijacija (CBA) primila pismo koje je potpisalo 13 igrača, u kojem se Bin optužuje da ih je vređao i tukao.
Kako prenosi kineski dnevnik "Čajna dejli", košarkaši su u pismu naveli da ih je trener Bin zlostavljao tokom tri godine koliko je na čelu reprezentacije.

CBA je saopštila da je do sada nekoliko puta opominjala Bina.
"Ovoga puta on će morati da prihvati punu odgovornost za ono što je činio", izjavio je potpredsednik CBA Li Jinšeng i dodao da će selektoru ipak, biti pružena prilika da se popravi.

Li je napomenuo da će CBA ubuduće "držati Fana na oku", odnosno da će kontrolisati njegovo ponašanje prema igračima.
"Ukoliko Fan ne bude popravio svoje ponašanje, naći ćemo mu zamenu", rekao je Li.

(b92.net)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dinkić:''Radnički mora da bude ravnopravan sa klubovima iz Beograda''

Doskorašnji ministar za ekonomiju, Mlađan Dinkić, kaže da kragujevački klub ima velikog potencijala, pa je iz tog razloga najavio maksimalno angažovanje po pitanju finansijskog oporavka Radničkog.

dinkic34103020110414005021.jpg

"Pratio sam sjajne rezultate Radničkog u domaćoj i regionalnoj ligi. Prihvatio sam se ovog posla jer samo tri kluba van Beograda igraju ovu ligu i mislim da to nije ravnopravna utakmica,'' iskren je Dinkić.

Dinkić kaže da će uložiti sav svoj uticaj da dovede jake sponzore u srce Šumadije i na taj način podigne kragujevačku košarku na još veći nivo.
''Nikad se nisam gurao gde su najjači. Dok su drugi jurili fotelje najvećih nacionalnih saveza, ja sam se prihvatio skijaškog saveza jer im je bila potrebna pomoć. Radnički ima potencijal i verujem da mogu da pomognem da postanu najjači'', uveren je budući počasni predsednik Radničkog, Mlađan Dinkić.

(sportske.net)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Evrokup: Kahasol za trofej sa Rusima, Marković solidan u porazu

Košarkaši Benetona ostali su uskraćeni za finale Evrokupa pred domaćom publikom. To pravo izborio je španski Kahasol, koji je sasvim zasluženo savladao ekipu iz Treviza rezultatom 75:63 (22:16, 18:17, 16:17, 19:13), paće se u borbi za trofej u nedelju boriti sa ruskim Uniksom koji je ranije lako pobedio hrvatsku Cedevitu.

00049200.jpg

Srpski reprezentativac iz redova Benetona, Stefan Marković, bio je drugi strelac tima sa 13 poena (2/4 za dva poena, 2/6 za tri, 3/4 za tri). Međutim, sem njega i Masima Bulerija (15p) domaći nisu imali raspoloženog pojedinca. Na drugoj strani, ekipa iz Sevilje je konstantno, od početka do kraja meča, bila u vođstvu. Beneton je samo u startu duela uspeo da izjednači kada je bilo 2:2, a interesantno je da nijednom nije bio u vođstvu. Kahasol je najveću prednost, od 16 poena (36:22), imao sredinom druge četvrtine, a ista mu je bila ugrožena samo jednom - početkom poslednjeg kvartala kada je Beneton „prišao“ na „minus pet“ (52:57). Međutim, Španci su, predvođeni sjajnim šuterom Luisom Bulokom odbili dalje napade rivala i istovremeno uvećali prednost i do kraja je rutinski održali.

Tarik Kirksaj bio je najefikasniji u redovima pobednika sa 16 poena, dok je njegov zemljak Luis Bulok ubacio dva poena manje.

(sportal.rs)

Natrag