Izgleda je dosao da donese ratove LGBT, trandze i majmune...
Citiracu iz vase biblije:
(Jakov 5:7) - "
TRPITE, dakle, braćo moja, DO PRISUTNOSTI GOSPODNJE" ---> Jakov ti lepo govori, da kada nastupi "prisutnost Gospodnja" tada se oprastamo nevolja! A ti kazes da tada "nastaju jos vece nevolje"..
Znaci nemate pojma sta je
PRISUTNOST, vec sam objasnjavao, da to uopste ne znaci "nevidljivu" vec oznacava "vidljivu sveopstu Hristovu prisutnost" prilikom drugog dolaska! A vi ste tome dodali epitet "nevidljivo" koja se ne pojavljuje u tekstu Novog Zaveta nigde!
Nije vec je rekao: "
KAO STO MUNJA IZLAZI OD ISTOKA I POKAZUJE SE DO ZAPADA, TAKAV CE BITI DOLAZAK SINA COVECJEGA" - Dakle vidljivo!
Jos je rekao: "
AKO VAM KO KAZE EVO GA U SOBAMA NE VERUJTE, EVO GA U PUSTINJI NE IZLAZITE" - dakle ni u kakvim sobama - "tajno", vec vidljivo da ceo svet vidi.
Jos je rekao: "
ENO IDE S OBLCIMA I UGLEDACE GA SVAKO OKO.." - a te vase price kako ga ne mogu videti oni s druge strane planete su totalne gluposti, jer je on
SVEPRISUTAN kao i Bog pa moze biti svuda vidljiv! Izraz
PARUSIJA (PRISUTAN) upravo sluzi da ukaze na taj aspekt
SVEOPSTE HRISTOVE PRISUTNOSTI prilikom drugog dolaska! To znaci da ce on kada dodje "biti svuda vidljiv", da bi ga svako oko moglo ugledati!
A vi ste tome dodali rec "nevidljivo" koja se ne pojavljuje u tekstu nigde!
Hahaah, i vaskrsenje vam je nevidljivo?
Pavle kaze:
"JER CE SAM GOSPOD S GLASOM ARHANDJELOVIM I STRUBOM BOZJOM SICI S NEBA,
I MRTVI U HRISTU VASKRSNUCE NAJPRE, A POTOM CEMO
MI ZIVI KOJI OSTANEMO ZA DOLAZAK GOSPODNJI
BITI UZETI NA NEBO ZAJEDNO S NJIMA, I TAKO CEMO SVAGDA BITI S GOSPODOM".
---> Znaci, nema nikakvog "tajnog vaskrsenja" vec svi vaskrsavaju u isto vreme, i zivi i mrtvi koji ga budu docekali, a onda zajedno bivaju uzeti na nebo!
Sto je jos vaznije, nema nikakve podele na dve grupe, ne postoje nikakvi pomazanici koji odlaze na nebo a drugi ostaju na zemlji, vec" svi odlaze na nebo na susret Gospodu", tekst kaze -
"i tako ce svagda s Gospodom biti"! Znaci ostaju tamo!
Kasnije nakon suda ce se vratiti na zemlju, a zemlja tek tada postaje Bozje carstvo, i na zemlji njegov presto!
Po vama oni "ostaju na zemlji" a Pavle kaze da bivaju "uzeti na nebo" i ostaju tamo!
Evo ponovo:
I MRTVI U HRISTU VASKRSNUCE NAJPRE, A POTOM CEMO
MI ZIVI KOJI OSTANEMO ZA DOLAZAK GOSPODNJI
BITI UZETI NA NEBO ZAJEDNO S NJIMA,
I TAKO CEMO SVAGDA BITI S GOSPODOM".
A sta ces sa ovim, kada su Hrista pitali za ljude iz starog zaveta, za zenu koja je imala vise muzeva, jer je svaki umro, a ona se zenila 7 puta. Cija ce zena biti nakon vaskrsenja, jer je sa svima bila. On je odgovorio:
"ONI KOJI SE UDOSTOJE DOBITI ONAJ SVET I VASKRSENJE IZ MRTVIH, NITI CE SE VISE ZENITI NITI UDAVATI, NEGO SU KAO ANDJELI BOZJI NA NEBU"!
---> Govorio je o
LJUDIMA IZ STAROG ZAVETA, da ce oni biti
ANDJELI BOZJI NA NEBU! A vi kazete, da ce oni
"ziveti na zemlji".
Pa totalno jedna apsurdna teologija, suprotna bibliji i Hristovim recima..
*Sada ces opet pobeci na jedno mesec dana, jer ti ne mozes biblijom da odrzis svoju nauku..