Član
- Učlanjen(a)
- 21.12.2013
- Poruka
- 1.184
Ovako. Juce sam hteo da reinstaliram win8 i pošto imam dva HDD rekoh ae da stavim sad win instalaciju na drugu particiju tj na drugi hdd(ne znam što sam to hteo?). Odem normalno preko biosa formatiram staru particiju gde je bio win i na novoj opet formatiram i instaliram win8.1! Najnormalnije digne sistem i kad sam ušao u my computer vidim da mi nema one particije na kojoj je bila prethodna instalacija tj ne vidi je win. Uđem u disk menagment i tu je vidim,traži mi da je dodelim novo slovo(letter) i ja to uradim i particija se pojavi,međutim stojala mi je u onom redu kao prva particija kao da je i dalje sistemska i onda ja restartujem komp,uđem ponovo u bios da bi kao video zašto je to tako(opet ne znam zašto sam to opšte čačkao tada?) i od tada više se sistem nije digao Stalno pise Verifing pool data i tu zakove,može da stoji satima tako i ništa se ne dešava,da krene novu instalaciju hoće i sa usb i sa cd ali kad god dođe do onog dela da treba da treba da učita win on se zamrzne na onoj poruci: verifing dmi pool data...... Probao sam sve! Reset biosa,cmos,vadio bateriju,ram,grafičku,ma sve ali ništa... Šta da radim?!
Poslednja izmena od urednika: