Venger: "Odlaskom u Real izdao bih svoje ideale"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Venger: "Odlaskom u Real izdao bih svoje ideale"
14. avgust 2009.


ferguson-i-venger-veca1775220090428183534.jpg


Prvi put ovog leta menadžer "tobdžija" objasnio razloge zbog kojih je rekao "ne" Florentinu Perezu. On smatra da se način na koji radi Real Madrid kosi sa njegovom etikom, odnosno principima. Ima projekat koji podrazumeva da Arsenal nakon četiri godine ponovo zavlada engleskim fudbalom.
Arsen Venger je u intervju za „Dejli Mejl“ govorio o svojim motivima koji su ga naveli da odbije ponudu Florentina Pereza.


„Ni jednog trenutka se nisam premišljao, u Realu ne bih znao šta da radim, odlaskom iz Arsenala bih svakako izdao svoje ideale“, otkriva francuski stručnjak.

On smatra da transfer kampanja „merengesa“ ne garantuje uspeh, ali kaže da je bio upoznat sa planovima Madriđana.

„Ja imam potpuno drugačiji projekat i viziju ovde. Pravim novi tim koji će za četiri godine vladati u engleskom fudbalu i nemam nameru da napustim čitavu stvar u ovom stadijumu“, dodao je Venger.
 
Član
Učlanjen(a)
26.12.2009
Poruka
47
Arsen Venger treba da ostane u Arsenalu jer tim bi propao bez njega,jeste da se radi na novom projektu koji se odnosi na to da napokon posle 4,5 godine nakon odlaska Piresa,Anrija,Eslija ,Vieira,Rejesa itn.,i pada forme tima da ce ponovo igrati na zavidnom nivou i da vlada na ostrovu,inace sam fan Mancestera Junajteda ali sam realan i objektivan
 
Top