Veliki povratak naramenica

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
VELIKI POVRATAK NARAMENICA

Ponovo podignuta ramena!


news_1146.jpg


Istaknuta ramena jedan su od najupečatljivijih trendova ove sezone. Naramenice su doživele veliki povratak zajedno sa modom osamdesetih, kao zaštitni znak ovog stila.


A kreatori su ih umetnuli u mnoge svoje kreacije ne bi li što bolje dočarali ovaj retro-detalj. Ali, ovog puta, osim sa sunđerastim jastučićima, dizajneri su ramena naglasili i proširenim krojem. Istaknuta ramena, osim što daju autoritativnu figuru, čine vas i atraktivnijim.

Ističu se sakoi sa naramenicama, kraćeg i dužeg kroja, strukirani i sportsko-elegantni.
Uz njih najlepše stoje pantalone i suknje visokog struka. Mada ih svakako možete nositi i uz farmerke i helanke, i to u varijanti sa visokim potpeticama.

Nezaobilazne su i haljine sa naglašenim ramenima, posebno one sa dubljim dekolteom koje ističu i grudi, i tako celu figuru čine privlačnijom i dominantnom.

Moderne su i tunike, široke i uske, a na pojedinim modelima ramena su naglašena naborima, koji daju još veći volumen.

Aktuelne su i košulje sa naramenicama, posebno one romantičnog kroja, načičkane karnerima, čipkom i sa podignutom kragnom.

Naglašena ramena vizuelno sužavaju struk, figuru čine višom i vitkijom, zbog toga i stilisti sve češće preporučuju ovaj trend u mnogim odevnim kombinacijama, i za posao, dnevne opuštene varijante, kao i za izlaske.


Izvor: Novosti



 
Član
Učlanjen(a)
11.11.2010
Poruka
11
Da sam ja modni kreator smile3, ne bih vracala naramenice kao modni trend :blum3:
 
Natrag
Top