„Veliki brat“ početkom 2011.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Serijal „Veliki brat“ vraća se na male ekrane početkom 2011, kada će na „Pinku“ krenuti nova sezona. Kastinzi će uskoro početi, a „Blic“ je imao ekskluzivnu priliku da prisustvuje snimanju najavne reklame u kojoj se pojavljuju zvezde prethodnih serijala.

74771_zabbrat04-foto-vesna-lalic_f.jpg



Reklama je snimana u parku Sportskog centra „Olimp“ u beogradskom naselju Zvezdara, a okupili su se Sava Radović, Suzana Pavlović, Dijana Mićić, Marko Miljković, Jovana Pavlović, Viki i Kiki Raleva, Miloš Vasiljević, Vladimir Arsić, Manuel Stojanović, Veselina Mihajlović, Radiša Miljković… Svi oni su pažljivo slušali reditelja koji im je objašnjavao gde da stanu i šta da rade. Suzana i Jovana, odevene u kratke suknje i dokolenice nalik školskoj uniformi, preskakale su lastiš. Nekoliko metara od njih Karlo i Viki su se ljubili, dok ih je Veselina posmatrala sa klupe, Sava je grlio Kiki… Svako je imao neki zadatak.

- Ideja novog serijala je „Škola za poznate - Veliki brat“. Naime, ako hoćete da budete poznati, uđite u kuću „Velikog brata“. Zato su svi oni odeveni kao đaci. U reklami ima svega - igranja, lastiša, ljubakanja… svega što rade školarci - kaže jedan od ljudi iz produkcije.



74772_zabbrat03-foto-vesna-lalic_f.jpg



Reklama se snima na „Olimpu“, a jedan dan biće snimljen i u Košutnjaku.
- Sledeće sezona „Velikog brata“ kreće početkom 2011, a očekujem uzbudljiv šou - kaže Marinela Kvapil, portparol „Emotiona“.
Tokom snimanje brojna decu su opsedala bivše ukućane tražeći im autogram, a najraspoloženija za šalu bila je Suzana. Posle male pauze, iz pozadine se čula dečja cika i vikanje: „Radašine, Radašine…“. Simpatični brka bio je spreman da porazgovara sa svima. Nakon uspešno snimljenih nekoliko scena, te pauze za osveženje, ekipa se uputila ka Košutnjaku kako bi dovršili snimanje…





Svi pobednici
VB1 (2006) - Ivan Ljuba
VB VIP1 (2007) - Saša Ćurčić
VB2 (2007) - emitovanje prekinuto zbog tragedije
VB VIP2 (2008) - Mimi Đurović
ALL STARS (2009) - Miki Đuričić
VB3 (2009) - Vladimir Arsić
VB VIP3 (2010) - Milan Marić

Izvor:Blic
 
Natrag
Top