Veći deo Crne Gore bez struje zbog havarije u trafostanici

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Veći deo Crne Gore bez struje zbog havarije u trafostanici











Izvor:
Blic.rs









Veći deo Crne Gore ostao je večeras bez struje, zbog havarije u jednoj od glavnih trafostanica u podgoričkom naselju Tološi.


218179_struja01-foto-beta_f.jpg



Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) je saopšteno da se u toj trafostanici desila havarija, zbog čega su bez struje ostali Crnogorsko primorje, veći deo Podgorice, Danilovgrad i Nikšić.

Ekipe EPCG, kako je navedeno, intenzivno rade na otklanjanju kvara na trafostanici.
 
Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Crna Gora dobila struju











Izvor:
rts.rs







Nakon jučerašnjeg višesatnog nestanka struje u većem delu Crne Gore, danas normalizovano snabdevanje. Uzrok havarija na trafostanici u Podgorici. "Jatov" avion morao da se vrati u Beograd.

U Crnoj Gori normalizovano je snabdevanje električnom energijom, nakon sinoćnjeg višesatnog nestanka struje u većem delu zemlje, zbog havarije u jednoj od glavnih trafostanica u podgoričkom naselju Tološi.


Havarija.jpg



Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) je saopšteno da se u toj trafostanici desila havarija, zbog čega su više sati bez struje ostali Crnogorsko primorje, veći deo Podgorice, Danilovgrad, Cetinje i Nikšić.

Ekipe Elektroprivrede su tokom noći intenzivno radile na otklanjanju kvara na trafostanici, tako da je jutros normalizovano snabdevanje električnom energijom u svim krajevima Crne Gore.

Zbog nestanke električne energije pojedine primorske opštine imale su sinoć prekid u vodosnabdevanju.

Nestanak struje izazvao je probleme i u aviosaobraćaju, pa se tako "Jatov" avion, koji je sinoć u vreme nestanka eletričke energije trebalo da sleti na podgorički aerodrom, vratio u Beograd, jer su na aerodromu Golubovcima svetla radila na agregat, a u tom slučaju avion ne može da sleti.



 
Natrag
Top