VB4 Žurka: Soraja i grudi, Nemeš, Marijana poljupci i ispovesti

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB4 Žurka: Soraja i grudi, Nemeš, Marijana poljupci i ispovesti

Na prvoj zajendičkoj žurki, Soraja pokazala grudi, Marijana i nemeš se ljubili, Ema otvorila srce​

24sata.hr

Stanari su s veseljem dočekali prvu zajedniču žurku otkako je Veliki Brat spojio 'otpadnike' i stanare iz luksuzne kuće. Dok su stanari uglavnom plesali, Marijana i Nemeš su sedeli na kauču i razgovarali o događajima koji ih čekaju izvan kuće. Ljubili su se pred svima. Marijana nije bila raspoložena za plesanje jer ostali nisu slušali njenu pesmu. Žurka se kao i obično završila u bazenu uz najdraže pesme stanara. Soraja se kupala obučena, i par puta je pokazala grudi ostalim stanarima.




Ema se poverila Nemešu:
- Pre sam mislila da ne mogu biti voljena od strane momaka, mislila sam da sam ružna - rekla je Ema, a Nemeš ju je utešio i rekao da za svakoga postoji netko.
- Imala sam jednu prelepu vezu i danas je se sećam, ali on je nažalost krenuo krivim putem - objasnila je Ema Nemešu, dok su u isto vreme Soraja i Bojana razgovarale o svom odnosu.



7866_sorajisuizkorzetauzaruplesanatulumuispadalegr  udi900x600401658_af.jpg

- Sad sam zadovoljna sa sobom, dečki ne gledaju moju visinu, nego ono što je unutra. Kad sam ulazila u kuću razmišljala sam o tome hoće li me dočekati neki zločesti ljudi. Ali rekla sam sebi da takvo nešto neću dopustiti - zaključila je Ema, a Nemeš joj je rekao da nije loša, nego da je samo dosadna.
Raspoloženi Nikola, Tamara, Lester i Soraja pričali su s Velikim Bratom u ispovedaonici. Tamara je priznala da je promenila mišljenje o Soraji. Za to vreme ostali stanari su uživali u muzici u dnevnom boravku.
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top