VB4 Seks za 500 evra!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB4 Seks za 500 evra!

Stanari kuće na Košutnjaku su zbog seksa Nemeša i Marijane kažnjeni umanjenjem ukupne nagrade za 500 eura. Razlog je spajanje razdvojenih kreveta, a pravila brane premeštanje nameštaja. No zaljubljenom paru to ne smeta jer oni naveliko planiraju zajednički život.​

jutarnji.hr

7705_marijanainemesseksaliseubazenupredsvimstanarima900x600400144_af.jpg

Nemeš i Marijana ne prave više probleme samo jedno drugom, već i drugim ukućanima. Nisu mogli da izdrže razdvojenost čak ni u snu, pa su tako spojili krevete, bez obzira na zabranu "Velikog Brata". Nisu mislili na druge ukućane, već samo o sebi što je prepoznatljiva odlika ovog para.

Produkcija je reagovala tako što je nagrada smanjena za 500 evra. Poprilično skupo plaćen seks, naročito za ostale ukućane koji u njemu nisu učestvovali.

Šibenčanka je potpuno sigurna kako nakon završetka showa želi da živi s mladim Srbinom, ali nije sigurna želi li on sve što i ona.

- Moraš biti siguran, ideš mi na živce - rekla je Marijana i tražila ga da bude uz nju, na što je odgovorio da zna što želi i da će se sve srediti. Intenzitet razmišljanja porastao je nakon sumnje u trudnoću.

Naime, već nekoliko dana Marijana oseća kako joj nešto nije u redu s telom i otvoreno razgovara o mogućoj trudnoći. Zato i želi da Nemeš bude uz nju i nakon što izađu iz kuće.

Ali nejasno je šta on želi, bez obzira što je rekao da zna šta hoće. Brine ga što mlađe djevojke neće glasati za njega jer više nije samac. A takva razmišljanja ne mogu biti dobra po Marijanu jer Nemeš prvenstveno misli na sebe, pa tek onda na bilo koga drugog . Ona je ipak spremno rizikovala, a na kraju i upropastila, brak zbog zaljubljenosti i strasti.

No ne vrti se sve oko njih dvoje u kući . Izbačena Dragana otrovnu je strelu uputila Nirmalu i zadala mu zadatak u kojem će nedelju dana svaki dan morati da radi 150 trbušnjaka i naučiti da peva njenu pesmu Primadona. Nirmal se nije iznenadio zbog otrovne strele, trbušnjaci mu ne smetaju, ali mu pesma smeta jer je smatra glupom.
 
Natrag
Top