VB4 Seks u bazenu! VIDEO FOTO

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB4 Seks u bazenu! VIDEO FOTO

Marijana i Nemeš otišli su u ugao bazena. Ona se privijala uz njega, a on ju je privlačio rukama, a onda je pokazao srednji prst kameri...​

24 sata.hr




Stanari BB kuće u utorak su se ponovo zabavljali. Uz velike količine alkohola svi su se opustili pa se žurka preselila u bazen. Marijana i Nemeš ponovo su izmenjivali nežnosti. Ljubili su se, grlili i nisu se skidali jedno s drugog.

U jednom su se trenutku odvojili od ostalih stanara i otišli u ugao bazena. Dugo su se ljubili i zaljubljeno gledali. Marijana se privijala uz Nemeša, a on ju je rukama privlačio na sebe. Izgledalo je kao da ponovo upražnjavaju seks.

7705_marijanainemesseksaliseubazenupredsvimstanari  ma900x600400144_af.jpg

Lester je izašao iz bazena kada ih je video. U jednom trenutku Nemeš je pogledao prema kameri i pokazao srednji prst dajući do znanja da on i Marijana žele privatnosti kako bi se mogli skroz opustiti.

7701_bazen-5_af.jpg

Nikola Maurović i Tamara Đorđević poveli su se za primerom Nemeša i Marijane i grlili se u bazenu. Nežno su se gledali i slali jedno drugom poljupce.

7706_tamara-i-nikola-u-bazenu_af.jpg

Nemeš i Marijana su pre ulaska u bazen igrali na žurci, ljubili su se u dvorištu na očigled svih stanara. Kamere su ih snimale, no to im nije ni najmanje smetalo.
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top