Šta je novo?

VB4 Marijana sve muškarce u kući zvala u krevet! VIDEO

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB4 Marijana sve muškarce u kući zvala u krevet! VIDEO

24 sata.hr - 04. 05. 2011.12:35h

Šibenčanka se opet napila i odlučila nekoga da namami u krevet. Vešala se po svima od reda i nije joj bilo neugodno što su je odbijali i govorili joj da pripazi na ponašanje​


Naime, Marijana se opet opustila nakon što je popila koju čašicu previše i počela se nabacivati muškim stanarima. Prvi na meti bio joj je Lester kojem se umiljavala i rekla mu da hoće da spava s njim. Kad ju je on čudno pogledao, dodala je da nema smisla da spava sama u velikom krevetu. Zatim je prišla Brendonu i nagovarala ga da se idu zajedno na tuširanje, no on joj je jasno dao do znanja da to ne dolazi u obzir.


Nemeš joj očito jako nedostaje pa Marijana nije stala ni nakon što je dobila dvije 'korpe"'. Probala je da smuva i novog stanara Vladimira koji je ignorisao.

- Pa što je? Zar se bojiš spavati sa mnom? Spavat ćemo na dva odvojena madraca pa imaš prostora da pokažeš svoju tehniku - rekla je Marijana Vladimiru koji ju je 'oduvao' i rekao da bi joj bilo pametnije da ga ne zove u krevet s obzirom na to kakva je njena situacija u kući.

Kad zagusti svaki je dobar

Svoje je potrebe Marijana probala da zadovolji i s Horvatom, no i on je odbio. Skočila je u bazen u donjem vešu i počela da mu se veša oko vrata što njemu nije naročito godilo. Kad su se nakon kupanja u bazenu stanari tuširali, još je jednom probala da se približi Lesteru. Stiskala se uz njega i mazno ga gledala, a on joj je samo rekao da bude dobra.

- Pa dobra sam. Pa zar sam napravila išta loše - odgovorila je Marijana.


Vladino blago

Kako je alkohol udario u glavu većini stanara, a ne samo Marijani i Vlado je smislio način da postane zanimljiv. Skinuo je pantalone, a potom i gaće i te pokazao stanarima kakvom "alatkom" raspolaže. Ostali stanari u čudu su ga gledali i smejali se.

Čini se da je Vladimiru za 'oko zapala"' Bojana. Laska joj i nabacuje joj se, a ni ona nije ravnodušna. Laska joj njegova pažnja i smeje se njegovim 'forama' glasnije od drugih stanarki.

Pogledajte i šta je Nemeš rekao u ispovedaonici.


 
Poslednja izmena od urednika:
Top