Šta je novo?

VB4 Marijana: Moj muž je super, ali nije lud!

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB4 Marijana: Moj muž je super, ali nije lud!

VB4 - 01. 04. 2011.06:59h

Najpoznatiju stanarku kuće Velikog brata njene sustanarke su noćas ispitivale o mužu. Marijana im je odgovarala i nahvalila supruga. "Moj muž je super. Najbolji čovek kojeg sam ikada upoznala. Tako iskuliran, ništa mu ne smeta, neobičan čovek totalno. U svemu me podržava. Ali nije lud", svesna je Marijana.​

Stanari su ceo dan raspravljali o seksu između nje i Nemeša. Lester kaže da se neće praviti da nije ništa bilo kada se sve čulo i videlo. Mili nije jasno kako može tako da se ponaša. "Ja da sam na njenom mestu, ne bih smela da izađem iz kuće", kaže Mila.

Nemeš se žalio Bojani kako se prepio pa se ne seća svih razgovora i jedino mu je to žao. Nikola i Tamara zajedno su došli da pitaju Velikog brata da li mogu da spavaju jedno pored drugog. Nikola je rekao da se zbog Marijane nada kako između nje i Nemeša nije bilo ničega.

Marijana se i ranije žalila kako je bole jajnici, pa su Radašin i Džordž odmah zlobno zaključili kako je sigurno trudna. Ona se požalila i "doktoru" Nemešu i rekla da joj treba ginekološki pregled, pa ga je pitala da li je kvalifikovan za to.

Bojana je otkrila VB-u kako joj je Marijana pala u očima i kako nema poštovanja za takve ljude.
 
Top