VB4: Marijana i Nemeš – Isplanirana "ljubav"!?

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB4: Marijana i Nemeš – Isplanirana "ljubav"!?

MNVB.jpg

Izgleda da nije sve u kući "Velikog Brata" tako spontano i neočekivano. Naime, kako se po medijima piše: ukućanka koja je imala intimne odnose s Nemešom pred milionskim gledalištem, odabrana je za ovaj šou zbog toga što ima specifične seksualne sklonosti koje njen muž Ivan podržava i zbog toga i ne osuđuje njeno ponašanje!?
Marijana je u razgovoru s Nikolom i Lesterom rekla da zna šta je čeka van zidina kuće u Košutnjaku. "Papiri za razvod... To me čeka kad izađem!" rekla je Marijana, svesna da će snositi posledice za svoje ponašanje odmah po izlasku iz kuće "Velikog Brata". Međutim, Bojani je rekla nešto što produkcija nije želela da prikaže, a zbog čega je Bojana promenila mišljenje o njoj. "Sada mi se više ne gadiš. Sada mogu da te pogledam u oči" govorila je Bojana Marijani, koja je na to uzvratila: "Dogovor je bio da pošaljem znak ukoliko se nešto dešava. Htela sam to da uradim, ali me je "Veliki Brat" provalio." Rekla je ona. Bojana je na to odgovorila: "Ja ti se divim kako si spremna da sve staviš na kocku..." Da li se radi o tome da su Marijana i njen muž svingeri, te da je ovo posebno izazovno za njih i da je čitava ova priča između Marijane i Nemeša dobro izrežirana?
Ovoj teoriji doprinosi i najnoviji "poljubac" ljubavnika pred kamerama, kao i njihov razgovor pre njega...
Nemeš i Horvat su juče imali tajne zadatke koji su im omogućili da duže ostanu na današnjoj žurci u luksuznom delu kuće. Nemeš se naročito potrudio da kupi vreme pored svoje drage, pa je i uspešno završio tajni zadatak. Ukućani su se potrudili da ih ostave nasamo. Mada su ostali sami, šaputali su i, za svaki slučaj, pričali u šiframa. Evo i kako je išao taj razgovor.
- Jel se brineš? Nema garancije. Nema, pa nemam je ni ja – tiho je rekao Nemeš Marijani kad su selu ispred pušionice.
- Kako ne – pitala je Marijana.
- Da ?! – iznenađeno je uzvratio Nemeš.
- Da – potvrdila je Marijana
- Ne moram da brinem? – pitao je dalje Nemeš.
- Ne– malo zamišljeno, ali mirno, odgovorila je Marijana.
Nemeš je posle ovih rečenica bez imalo skrivanja i ustezanja poljubio Marijanu, kako bi neki rekli - Onako, pravo, ljubavnički, filmski...


MNVB02.jpg


MNVB03.jpg


MNVB04.jpg

"Pulsonline"
 
Natrag
Top