Šta je novo?

VB4: Bojana htela da bije Marijanu! (VIDEO)

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB4: Bojana htela da bije Marijanu! (VIDEO)

news_8987.jpg

smedia


Šibenčanka Marijana Čvrljak očigledno ima problem s alkoholom, jer kad god popije, napravi neki... problem.
Tako je u naletu besa, tokom žurke rušila sve po kući, a onda, po ko zna koji put, zatražila od Velikog brata da je pusti iz kuće, ali se sutradan, opet, predomislila. U međuvremenu zamalo da dobije batine od Bojane...Prvo je izvređala Bojanu, da prizna da se sama sebi gadi i da joj je život upropasten. Nemeša je gurala od sebe, takođe je stigla i da se poljubi sa Brendonom.
- Ko je gnjida!? urlala je Bojana na Marijanu dok su je ostali držali da ne skoči na svoju dojučerašnju drugaricu.
- Varaš ovog momka (Nemeša) ovde, videće sve kad budeš izašla, retardu retardirani....Da, jesam, bila sam zaljubljena u njega, zato tako pričam, glupačo, nemaš ti pojma, nastavljala je Bojana dok je Nemeš stajao ispred Marijane pokušavajući da je spreči da je i fizički napadne.
- Popila je i ne zna šta priča. Odnesi je negde u krevet i radi nešto s njom, samo će još veće sranje da ispadne, savetovali su mu ostali ukućani.
Međutim, dan posle, kako to obično biva, usledila je griža savesti. Ona je prvo rešila da obavesti VB da ipak ne želi da izađe iz kuće, i da će izaći napolje samo kada je publika bude izbacila. Njoj teško pada pomisao na izlazak iz kuće, jer je više puta priznala da se plaši šta je čeka napolju.Kasnije, u sasvim nonšalantnom maniru rekla je Nemešu kroz osmeh za svoj poljubac sa Brendonom. On ju je posmatrao i pitao “da li je to zaista smešno”? Na šta mu je ona opet u istom maniru rekla da jeste. Ljutiti Nemeš je konstatovao da ona ima potrebe sa strane što je ona negirala. Na njegovu reakciju mu je zapretila da je gotovo ako se on bude tako ponašao i da ako hoće može da joj uzvrati istom merom na momačkoj večeri.
Momačko veče je, za razliku od predhodnog, proteklo u sasvim lepoj atmosferi. Antonija je dobila ulogu striptizete. Veliki brat je dopustio posle nekog vremena da se ukućanke uključe na žurku i proslave prinčevo momačko veče.
Nemeš smatra sebe odgovornim zbog demoliranja kuće, jer misli da je on ukućanima dao loš primer kako da se ponašaju, jer je on taj koji je svoj bes uvek artikulisao na ovaj način.
Njih dvoje su pod stresom zbog nominacija, jer je Marijana sigurna da će leteti napolje, pa dvoje ljubavnika brinu šta će biti posle toga.
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB 4: Bojanin brat preti tužbom

VB 4: Bojanin brat preti tužbom

news_9015.jpg

smedia

Ognjen Stojković, brat ukućanke Velikog brata Bojane, ogorčen je na produkciju i organizaciju rijalitija.

On je nezadovoljan jer je njegovoj sestri prilikom zabave - "devojačko veče" pozlilo zbog sukoba sa Marijanom koja je vređala na nacionalnoj osnovi, a najavio je i tužbe.

-Išao sam kod producenta rijalitija i oni su mi rekli da ništa ne znaju o incidentu. Ako treba otićiću u RRA i tužiću sve koji su Bojani naneli zlo, rekao je Ognjen Stojković, prenose Novosti.
- Poludeo sam zbog onoga što je Marijana uradila i rekla mojoj Bojani, idem da napravim haos.

Bojana je zbog Marijaninih provokacija primila inekciju za smirenje i imala ozbiljnih zdravstvenih problema. Bojanin brat ne želi ništa da prepustio slučaju pa je tražio od produkcijske kuće Emotion da Marijanu Čvrljak izbace iz kuće, ali i da mu objasne šta se to događalo u kući, a šta oni nisu pustili u program.

- Moja sestra nema nikoga osim mena - rekao je Ognjen Stojković. -Mi nemamo majku i živimo samo sa ocem koji je star. Išao sam kod producenta rijalitija i oni su mi rekli da ništa ne znaju o tom incidentu. Rekli su mi da je Bojana dobro. Kada sam im tražio snimak da vidim šta se sve dešavalao i zbog čega je mojoj sestri pozlilo oni su mi rekli da ne mogu da mi daju to na uvid. Ja moram nešto da preduzmem jer je meni Bojanino zdravlje najbitnije. Zahtevam da se dotična gospođa izbaci iz kuće jer je vređala moju sestru na nacionalnoj osnovi. Ako treba otićiću u RRA i tužiću sve koji su Bojani naneli zlo.
 
Top