"VB": Ukućani isprobali seksi poze VIDEO

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
"VB": Ukućani isprobali seksi poze VIDEO

Ukućani su dobili veoma specifičan zadatak - da u parovima prikažu seksi poze "Kamasutre". Mnogi su pokazali izuzetnu maštovitost i spretnost, ali su Nikola i Tamara nekako bili najuspešniji u tome.

blic online

136179_radasin_f.jpg
Radašin i Duško u "kamasutra" pozi​

Ovaj zadatak nije baš svima lako pao. Slavica i Soraja su se pobunile zbog svojih partnera, i napravile su potpunu pometnju među parovima. Slavica je rekla da je suviše stara za ovu igru, a Soraja da ne želi da bude sa Nirmalom. Soraja je tražila da seksi poze isproba sa Horvatom, pa je tako Duško ostao bez para. Ipak, kako je i Slavica odbila da odradi zadatak, Duško je na kraju pripao Radašinu. U toj vezi, Duško je bio žensko, zapavo Radašinova supruga, a Radašin muško. Urnebesna scena njihovog "seksa" je izazvala oduševljenje među ukućanima, ali su, ipak, Tamara i Nikola pobedili zato što su na najverniji način dočarali scene.


Kao nagradu za najbolji seks Nikola i Tamara su dobili bebu koju su nazvali Tea. Nikola nije bio oduševljen, ali se Tamari uloga majke zaista dopala zbog čega su se kasnije i posvađali. Marijana je, pak, najviše oduševljena što će se u kući čuti bebin plač i od uzbuđenja je čak i zaplakala.




U skladu sa zadatkom "Kamasutra", ukućani su pričali o seksu, a Tamara i Ema su bile najspremnije da otkriju šta vole. Ema je objasnila da u seksu nije previše darežljiva, dok je Tamara istakla da voli oralni seks.

Takmičari su se ponovo borili za titulu kapitena kuće i pobedu je odneo Nemeš. Njegova nagrada je bila da izabere sa kim će ubuduće spavati u krevetu i on je, očekivano, izabrao Marijanu.
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Zadatak Kamasutra Poze

Zadatak Kamasutra Poze

Stanari kuće Velikog Brata dane provode vezani, a vreme ispunjavaju međusobnim upoznavanjem. Tako je Nemeš napokon shvatio da on i Ema mogu jako dobro zajedno da funkcionišu, a to je i sam priznao rekavši kako se smirila otkako su zavezani. Mislio je da će ga izbaciti iz takta jer je bila jedina osoba u kući koja ga je jako nervirala.​

imgres.asp

Marijana stavlja Nemeševu ljubav na test tako što sa Tamarom smišlja razne spletke. Tako joj je je predložila da iskoriste sve svoje atribute i sve ženske trikove kako bi zavodile muškarce po kući. Bez obzira na njen veliki trud, Nemeš je te reči ignorisao i nastavio da se izležava sa Marijanom. Ona se pak boji da će po izlasku iz kuće naići na neslaganje oca sa njenim novim izborom.

Tokom dana Veliki Brat je pitao stanare koja je to knjiga koja u mladosti služi kao priručnik, a u starosti kao podsjetnik, ali oni nisu znali odgovor pa ih je prosvetlio - reč je o "Kamasutri". Legendarnom priručniku seksualnih poza koji ujedinjuje duh i telo.

Veliki Brat to pitanje je postavio stanarima pre nego što im je dao novi zadatak. Tako da će dvoje stanara morati da oponašaju pozu koju im Veliki Brat kaže, a treći stanar će ih upućivati kako da se nameste jer Kamasutra poze imaju specifične nazive. Ako uspeju sedam puta da pogode pozu, veliki Brat će im dati bonus, a to je opraštanje dve greške tokom nedeljnog zadatka.

Slavici se ne sviđa zadatak zbog, kako kaže, njenih godina, ali Veliki Brat smatra da morati da se prilagoditi i prihvati jer je to timski zadatak.


velikibrat.us
 
Natrag
Top