Šta je novo?

VB: Striptiz Pipe Midlton i udarac u stomak

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB: Striptiz Pipe Midlton i udarac u stomak

Od koga je mladoženja Nirmal dobio "ples u krilu" i da li je Nemeš zaista "slučajno" udario Brendona laktom u stomak?​

v207420p0.jpg

Posle devojačke večeri i muškarci iz kraljevske porodice dobili priliku da proslave venčanje veka.

Bilo - ne ponovilo se, to je zaključak nakon devojačke večeri na kojoj je Marijana porazbijala stvari po Kući Velikog Brata, posvađala se sa svima, izvređala Bojanu, a onda tražila da napusti Košutnjak, rijaliti, "sve živo"...

Momačko veče je bilo "dosadnije" od toga. Muškarci su se "samo" smejali, pevali, družili i uživali u zabavi, pogotovo kada je Antonija, odnosno "Pipa Midlton" došla da ih zabavi obučena u sobaricu.
Lagane note su se razlile po dvorištu, a muškarci su uživali dok je Antonija zavodljivo plesala pred mladoženjom Nirmalom.

Dok su muškarci u Kući, većina njih, još jednom pokazali da su opušteni momci koji su došli da se druže i uzmu pare, jedan od njih je opet "poludeo"...naravno, reč je o Nemešu.

Kada se Marijana otreznila i predomislila oko napuštanja Kuće, Nemeš je imao priliku da čuje da ju je Brendon poljubio u usta.

"Poljubili smo se samo na cmok", objašnjavala je Marijana svoje razuzdano ponašanje, dok ju je Nemeš gledao u neverici. "Da li to znači da imaš potrebu da se ljubiš sa nekim drugim, osim sa mnom?", pitao ju je Nemeš nakon čega je Marijana pokušala da ga nagovori da uradi isto.

"Ali, ja nemam takve potrebe!", besneo je Nemeš zbog čega je pobesnela i Marijana: "Ako se budeš ovako ponašao, sa nama je gotovo".

Kada je završio prepirku sa Marijanom, Nemeš se "posvetio" Brendonu kojeg je, "slučajno" udario laktom u stomak. Brendon se nije branio, ali je otišao u ispovedaonicu kako bi podsetio Velikog Brata da je svaki fizički kontakt strogo zabranjen.

Brendon je u ispovedaonici rekao da ga je Nemeš namerno udario, dok je Nemeševa priča drugačija...
"Nisam ga udario, nego se on nije izmakao kada sam prolazio pored njega...".

(MONDO)
 
Top