"VB": Soraja pokazala grudi

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Burna dešavanja u kući „Velikog brata”


"VB": Soraja pokazala grudi




Izvor: Blic M. R. | 06. 04. 2011. - 00:02h

Muški deo publike rialiti serijala „Veliki brat“ bio je oduševljen jučerašnjim događajem kada je Soraji, prilikom buđenja, nehotice ispala leva dojka iz uske majice.
131674_zabbrat00_f.jpg

Horvat uživa u Sorajinom društvu

Kamerman je ovaj prizor zumirao i svi su mogli nesmetano da uživaju u Sorajinim lepotama, koje su, kako je i sama priznala, kupljene. Sorajine šestice delo su plastičnog hirurga, a ova stanarka se podvrgla još nekim operacijama poput ulepšavanja nosa i pumpanja usta.

I dok Soraja ne može da umiri svoj dekolte, Nemeš i Marijana koji su razdvojeni već nekoliko dana ne mogu da umire svoju čežnju. Oboje pate što nisu zajedno, a to su još jednom dokazali kada su jedno drugome pevali preko zida. Naime, ukućani su u jednom trenutku shvatili da međusobno mogu da komuniciraju preko zida, pa je Nemeš svojoj dragoj zapevao: “Ne mogu, ne mogu bez tebe ja”, a Marijana je uzvratila sa “Dođi mi, dođi mi“, srećna što nije zaboravljena.

131471_zab-veliki-brat_hs.jpg

Sorajin trenutak nepažnje

Ono što je radila u kući nije zaboravljeno ni u spoljnom svetu, ali je njen muž rekao da to neće uticati na njihovu ćerku.

- Kakav bih ja to otac bio kada bih zabranio majci da vidi dete? Naša ćerka je moja koliko i Marijanina - objasnio je Marijanin muž Ivan Čvrljak za “indeks“ i time opovrgao glasine da porodica želi da je otuđi.

Podele na otpadnike i ukućane mnogima ne prijaju, a ponajmanje Emi. Nemeš je uveren da je Ema njegovoj Marijani krala cigarete i rekao joj je da mu se više ne obraća, a Džordž je Emi jasno stavio do znanja da mu „ništa ne traži“. Džordž je pak svoju naklonost predao Dragani kojoj je zatražio da mu oriba leđa, što je Požarevljanka s nelagodom i učinila. Dragana prema Džordžu ne oseća ništa, ali je sve uočljivije da joj se dopada Nemeš. Zbog toga se posvađala sa Horvatom.

131675_zabbrat02_f.jpg

Dragana je bacila oko na Nemeša

Naime, Nirmal je kao kapiten kuće u novom zadatku “kamp“ napravio raspored spavanja i Draganu je postavio da spava sa Džordžom, a Nemeša sa Sorajom. Dragana je bila besna što nije završila sa Nemešom, ali je mislila da je Horvat uticao na to, pa se sa njim, ni krivim ni dužnim, posvađala na „krv i nož“...
 
Natrag
Top