Šta je novo?

"VB": Otpadnici žele da izbace Draganu!

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
"VB": Otpadnici žele da izbace Draganu!

Jedan takmičar iz "otpadnika" će u nedelju uveče napustiti kuću "Velikog brata", i to bi mogla biti mlada kozmetičarka iz Požarevca, Dragana Strahinjić.​

Dragana se nije uklopila u ekipu​


Iako će krajnji rezultat publike biti poznat tek u nedelju kada će fanovi izglasati troje nominovanih, stanari dela "otpada" su se već izjasnili da bi voleli da vide leđa Dragani.


Dragana je u početku sa Horvatom bila najbolja drugarica, ali je došlo do nesporazuma i više nisu drugari, dok joj je Nirmal juče odbrusio:
- Ajde više,17 grešaka si napravila, spremaš se po tri sata, stvarno me nerviraš - besneo je Nirmal tokom zadatka "kamperi" jasno joj stavljajući do znanja da ga nervira. Dragana smatra da se Nirmalu dopada Soraja i da sve to radi upravo zbog prsate crnke.


Dragana i Soraja iz vremena "ljubavi"​

Soraja i Dragana su samo u početku mogle da nađu zajednički jezik, a u poslednje vreme se samo svađaju. Nemešu Dragana nije draga, a ona i Džordž su se posvađali nakon što je taksista pokušao da je smuva. Ni Duško nije preterano ljubazan prema njoj:

- Prva ćeš uzleteli iz kuće. Nemoj da se toliko svađaš sa svima. Moraš da se prilagodiš inače će ti biti žao! - vikao je Duško na Draganu.


Da li će je spasiti zgodno telo?​

Od svih "otpadnika" jedino Ema ima razumevanja za Draganu, ali je neizvesno da li će Ema uopšte biti u prilici da spasi Draganu. Sa druge strane, nije poznato kakav odnos prema Dragani ima druga ekipa, osim što su Nikola i Lester, kada su videli Draganinu pozadinu, objavili da će se boriti za njeno "srce".

blic
 
Top