Šta je novo?

VB: Operski pevač protiv baletana

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB: Operski pevač protiv baletana

Nemeš i Brendon ponovo imali sukob. Nemeš stao u zaštitu Marijane. Brendon o Nemešu: "On je nebitan, lažan i glumi. I to vrlo loše".​

v207545p0.jpg

Nikola Nemešević-Nemeš i Branislav Radonić-Brendon dele jednu zajedničku strast - umetnost. Ustvari, možda dve. I Marijanu.

Zato je između njih dvojice svaki trenutak boravka u kući Velikog brata prava borba. Uglavnom verbalna, ali otkako je Marijana priznala Nemešu da je poljubila Brendona ("bilo je samo cmok"), operski pevač iz Požarevca želi da se i fizički obračuna sa baletanom.

Novu napetost izazvala je rasprava između Marijane i Brendona. Kada ga je Marijana opomenula zato što je ostatke njenog ručka želeo da istrese u sudoperu, Brendon joj je uzvratio: "Ćuti droljo!".

Marijana ga je odmah tužila svom dragom, a Nemešu nije trebalo mnogo da krene na Brendona.

"Ko je drolja? Mama ti je drolja! Da joj se više nisi obratio! Bolje da ti je ovo zajedno i da se sutra spakuješ!", zapretio je Nemeš Brendonu.

Brendon ga je kulirao i govorio mu: "Skloni se od mene, ti si nebitan".

U tom trenutku Veliki brat je pozvao Nemeša u ispovedaonicu i sprečio možda i veći sukob.

Da Nemeš ne može da podnese Brendona pokazalo je i to što mu je sakrio sliku bez koje ne može da ide u kućicu za pušenje.

Nemeš mu je rekao da "prvo opere tanjir", pa će onda da mu kaže, ali tek kada su ostali rekli Brendonu da opere tanjir, on je to i uradio.

"Ovo nije tvoja kuća, ti si ovde gost i nemaš šravo da mi naređuješ", rekao mu je Brendon, na šta mu je Nemeš uzvratio: "Jeste, Mićo, ovo je moja kuća".

Nakon što je Brendon oprao tanjir, Nemeš mu je pokazao gde je sakrio sliku. Naravno, škrgutajući zubima.

"Ja sam tebi objasnio da si ti za mene nebitan", rekao mu je Brendon.U ispovedaonici Brendon je rekao da kulira Nemeša, ali da je operaski pevač "uspeo malo da ga iziritira".

"Dere se na mene i naređuje mi neke stvari, ponaša se kao da je ovo njegova kuća, a nije. On je nebitan za mene i meni potpuno neinteresantna ličnost, on je nedovoljan, fejk (lažan), nema suštinu, nema srž, mnogo je loš. Stalno ima potrebu da glumata, a bar da je neki glumac, nego nije...Ovde postoje ljudi koji su mi izuzetno drago koji su moji prijatelji i ja uživam zapravo ovde", rekao je Brendon.Ostali ukućani, a pre svih Antonija bave se odnosom Nemeša i Marijane. Ona smatra da Šibenčanka vrti Nemeša oko malog prsta i da posle izlaska iz Velikog brata sigurno neće imati želju da ostane sa njim, već da će se vratiti suprugu.

Antonija je rekla da joj je odvratno to što Marijana stalno spominje svog muža i što govori da je on dobar prema njoj.

"Na njenom mestu ja bih bacila venčani prsten", rekla je Antonija.

(MONDO)
 
Poslednja izmena od urednika:
Top