"VB": Nominovani Nirmal, Radiša, Nemeš i Tamara

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
"VB": Nominovani Nirmal, Radiša, Nemeš i Tamara






Izvor: Blic M. R. | 29. 04. 2011. - 16:57h

Po prvi put od početka "Velikog brata", ukućani su se međusobno nominovali, i u vrućoj stolici ove nedelje sede Nirmal, Radiša, Nemeš i Tamara.
138159_nominacije_f.jpg


Nirmal i Radiša imaju sedam bodova, a Nemeš i Tamara po šest bodova.

Podsećamo da Bojana, Marijana, Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin ove nedelje nisu bili u "Evropskoj uniji" u okviru zadataka i da su stanari birali upravo između njih.

Glasanje je počelo Marijanom koja smatra da je Radašin jedan od favorita i da niko neće glasati za njegovo ispadanje. Njemu je dala dva poena, a jedan Nirmalu jer su joj svi draži od njega. Nemeš je glasao kao i njegova devojka, ali iz drugačijih ubeđenja. On je Radašinu dao dva boda zato što je bio u kući "Velikog Brata", a jedan Nirmalu jer, kako kaže, kuva lošu kafu.

Nirmal je uzvratio, pa je dao dva boda Nemešu jer je Nemeš rekao da želi da ide kući, a jedan je dao Radašinu. Radiša je potom dao dva boda Nirmalu jer se ne druži s njim, a jedan je dao Nemešu. Lester je zbog prethodne svađe na Skupštini „EU“ ljut na dve ukućanke, pa je Tamari dao dva boda, a Bojani jedan.

Dušku je bilo najteže da odluči jer, kako je istakao, voli sve ukućani i svi su mu dragi. Teška srca je Nirmalu dao dva boda jer se ne druži s njim otkako ne žive na otpadu a Tamari koja ga stalno bocka komentarima je dao jedan. Nikola se takođe odlučio da da jedan bod Radašinu dok je dva boda, na veliko iznenađenje svih, dao Tamari s kojom je već neko vreme u svađi. Poslednja je glasala Soraja koja je dva boda dala Bojani sa kojom se nikada nje ni slagala.

Publika će odlučiti koji stanar ispada u nedelju!
 
Natrag
Top