VB Nemeševi roditelji: Ne prepoznajemo te...

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB Nemeševi roditelji: Ne prepoznajemo te...

Nemeš otvorio Pandorinu kutiju i saznao da neće imati podršku roditelja kada je njegova veza sa Marijanom u pitanju...​

v209650p0.jpg

Veliki brat je u ponedeljak uveče omogućio Nemešu i Dušku da se vide sa svojim porodicama.

Kao što je Radojka svojevremeno objašnjavala Dušku da su "krave na broju", tako su sada Nemeševi roditelji, zahvaljujući Pandorinoj kutiji, dobili priliku da svom sinu kažu da ga mnogo vole, da stoje iza njega i da "sve može da ispravi kad izađe".

Veliki Brat je u ponedeljak uveče sve stanare osim Nemeša i Duška poslao na Otpad. Razlog je bilo novo otvaranje Pandorine kutije, tačnije poseta...

Prvi su u Kuću ušli Nemeševi roditelji. Suze, zagrljaji, pitanja da li su svi "živi i zdravi" i "šta ima novo", a onda i Nemeševe reči: "Imamo da pričamo ozbiljno o nekim stvarima, znate na šta mislim, ali to nećemo ovde pred kamerama".

Njegovi roditelji su shvatili da govori o vezi sa Marijanom, koju Nemeševa majka Nada ne podržava, pa su ćutali...ipak, nisu bile potrebne reči da gledaoci, kao i njihov sin, shvate da vezu ne podržavaju.

Njegova majka je kratko kroz suze ipak rekla: "Ne prepoznajemo te".


Nemešev otac je ćutao i uporno skretao sa teme svaki put kada bi Nemeš upitao majku što plače, ali njene suze su govorile više od reči.

"Volela bih da budeš onaj stari, kakav si bio pre ulaska u Kuću. Sve možeš da ispraviš kad izađeš...čeka te tvoja kuća, vodimo te sa nama", rekla je Nada Nemešević.

Ona je otvoreno rekla da "neke stvari ne gledaju". "Gledamo ono što možemo, ono što ne možemo...ne gledamo. Ne damo baki da gleda", rekla je ona misleći na Nemeševo i Marijanino vođenje ljubavi.

Nakon emotivnog susreta usledeo je još jedan - Dušku je u posetu došla ćerka...koja je otkrila da Radojka NIJE prodala krave.

(MONDO)
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top