VB: Nemeš – Ne želim da se trudim oko Marijane

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB: Nemeš – Ne želim da se trudim oko Marijane

Što se tiče njihovog odnosa, komentariše da neke stvari mogu da napreduju samo do određenog momenta, i onda jednostavnu stanu, ili nazaduju​

novosti

spek%20nemes_310x186.jpg

Ukućanin Velikog brat koji je svojim bahatim ponašanjem u aferom sa udatom Marijanom dospeo u žižu interesovanja,Nemeš, je ispričao ukućanima da mu nedelja prolazi u lepom raspoloženju. Ipak on smatra da ga veza sa Šibenčankom puno „koštala“ te je odlučio da ne bori više za njih dvoje.

Najveću motivaciju da nastavi dalje dala mu je upravo nagrada koju je primio. Po njegovim rečima, ta nagrada ga je podsetila zašto je zapravo i ušao u kuću VB. Dolazak starih ukućana definiše kao pravo osveženje za njega i razlog da shvati da ne treba sve toliko dramatično i ozbiljno da doživljava. Komentariše da su ga ranije mnoge stvari gušile, a da sada mora da gleda napred.


Posle lepo provedene nedelje i povratka svojim prioritetima, negova želja za opstankom u kući je sve veća. Dok mu je želja za opstankom sve veća, želje da drugi ukućani ostanu nema. Naime, Nemeš je izjavio da mu je svejedno ko će ispasti u nedelju. Kazao je da ako Marijana izađe, to i neće biti tako loše, jer ona to već duže vreme želi, a i da ima neke bitnije stvari koje mora da reši. Što se tiče njihovog odnosa, komentariše da neke stvari mogu da napreduju samo do određenog momenta, i onda jednostavnu stanu, ili nazaduju. On ne želi da se trudi da njihov odnos popravlja u kući, jer se neke stvari jedino mogu rešiti napolju.
 
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Sto bi se i trudio, dobio je nekoliko puta sta je hteo, i to je to.
 
Natrag
Top