VB: Marijana pobeđuje?

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB: Marijana pobeđuje?

U "opasnoj zoni" pred ispadanje u petak nema imena Nirmala i Marijane, a brojni Internet portali, pozivajući se na "izvore bliske produkciji", pišu da Nemeševa devojka pobeđuje. Da li su u pravu?​

v209828p0.jpg

Procenti kojima Veliki Brat barata iz dana u dan tokom pregleda i uključenja, predstavljaju trenutni plasman ukućana u trci za 100.000 evra.

Glasanje za pobednika četvrte sezone rijalitija traje od nedelje, tako da tabela na kojoj su prikazani glasovi gledalaca u procentima "nije isklesana u kamenu". Ipak, u “opasnoj zoni” koju imamo prilike da vidimo svakodnevno upravo na toj tabeli, i koja se iz dana u dan menja, nikada nismo pročitali imena Nirmala i Marijane.

Brojni domaći i hrvatski Internet portali pišu da je Marijana favorit, pozivajući se na “izvore bliske produkciji”, ali tabela koju smo imali prilike da vidimo u nedelju nakon Bojaninog izlaska, “potvrđuje” da je Marijana prva po broju glasova.

Ona je u nedelju imala 25,4 odsto glasova. To je doduše prikaz od pre tri nedelje, ali iako se procenti menjaju iz dana u dan, u opasnoj zoni se smenjuju skoro sva imena osim njenog. “Ruku na srce”, u opasnoj zoni se do sada nije našao ni Nirmal.

Poslednja emisija “Pozovite Velikog Brata” se bavila istim pitanjem: Da li Marijana pobeđuje? Većina gledalaca se uključila u program kako bi rekla “nadamo se da neće”, a šta vi kažete?

(MONDO)
 
Natrag
Top