"VB": Marijana nije priznala neverstvo Nemešu

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
"VB": Marijana nije priznala neverstvo Nemešu

Kada se iz jazbine vratio u kuću kod svoje drage Nikola Nemešević Nemeš nije dobio potpune informacije o dešavanjima u njegovom odsustvu. Naime, Marijana je prećutala, ili je jednostavno zaboravila da kaže, da je na žurci, pod dejstvom alkohola, poželela društvo drugog muškarca. Bilo kog koji se nalazio u blizini.​

bliconline

140006_marijana-nemese_f.jpg

Prilikom susreta nakon četiri dana razdvojenosti, Nemeš i Marijana su bukvalno odlepili od sreće. Nemeš je svoju dragu grlio, ljubio, nije želeo da je ispušta iz ruku, a Marijani je to izuzetno prijalo.


Pričali su o svemu, čak i spornon žurci, ali Marijana ni u jednom trenutku nije našla za shodno da Nemešu ispriča da je poželela da spava sa Brandonom, Lesterom, Vladom ili Horvatom, te da su je svi odbili.

Postavlja se i pitanje šta bi se zapravo dogodilo da Nemeš zna celu istinu pošto je tokom izolacije u jazbini, kada je video da se Marijana opustila tokom žurke, pobesneo i razbio zid. Nemešu pak nije pušten snimak njenih zavodničkih pokušaja, već samo deo žurke koji se odigao pre toga.

I dok čekamo da li će Nemeš čuti za ordiniranje svoje drage, Veliki brat je obavestio stanare da im je nagrada smanjena za 1.500 evra zato što je Nemeš razbio zid.
 
Natrag
Top