VB: Ema izbačena, Nemeš hteo da pobegne

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB: Ema izbačena, Nemeš hteo da pobegne

Čak petoro učesnika rijalitija je bilo nominovano, a ukućani su najviše negativnih glasova dali Emi. Nemeš je pokušao da kroz otvor za đubre pobegne iz Kuće...​

v205507p0.jpg

Vladimir je zbog iznišenja seksističkih stavova, pretnji, kršenja pravila... kažnjen direktnom nominacijom, kao i Antonija koja je u svađi sa njim "nepropisno se ponašala". Publika je najmanje glasova dala Radiši, Emi i Nikoli.

Dok su se njih petoro "znojili na vrućim stolicama" ostali učesnici su im delili po jedan i dva glasa za ispadanje, dok je Bojana kao kapiten Kuće glasala duplo i upravo je ona indirektno odlučila da Kuću napušta Ema.

"Malo sam šokirana, ali se dobro osećam i čudno mi deluje pregled mog učešća. Zadovoljna sam učešćem jer sam ostala više od pola serijala. Izbegavala sam sukobe i to je izgleda bio razlog što su glasali za mene. Pojedini izgleda vole svađalice", rekla je Ema nakon što je posle 56 dana napustila Kuću Velikog brata.

Ema kaže da nije ljuta za glasove, jer je i sama često glasala za pojedine ukućane iako nije imala pravi razlog za to.

NEMEŠ POKUŠAO DA POBEGNE

v205507p1.jpg

Ukućanka o kojoj se najviše priča, Marijana, je prošle nedelje spakovala kofere i tražila od Velikog Brata da napusti rijaliti. Dok je ona čekala da prođu 24 časa za novi razgovor i eventualnu dozvolu za izlazak, Nemeš je odlučio da je preduhitri.

"Ne ostaje mi se u Kući više i sve mi je ovo postalo besmisleno. Ljuta sam na sve i na sebe. Ušla sam kao jedna osoba sa određenim ciljem, a dozvolila sam sebi da se sve promeni. Ljuta sam na sebe jer gubim ovde vrime i nisam uz svoje dite gde sam potrebnija", rekla je ona Velikom Bratu.

Nemeš joj je savetovao da dobro razmisli i da ne prenagljuje, na šta mu je Marijana i njemu ponovila da su svi razlozi zbog kojih je ušla u rijaliti nestali, opet ne otkriši koju su...

Nemeš joj je samo mirno rekao da to neće dozvoliti jer će on da ode pre nje, a onda razvukao osmeh i nežno je poljubio.

Da je bio ozbiljan dokazao je nekoliko časova iza ponoći, dok su svi spavali. Lepo se obukao, skinuo bubicu i Velikom bratu poručio: "Ja sada odoh, hvala ti na svemu i na svim ženema", a onda uskočio u kuhinjski otvor za bacanje đubra...

Bekstvo ipak nije uspelo, jer je u nedelju uveče prisustvovao izbacivanju, a šta se desilo sa njim i gde je on to pobegao Veliki brat će da otkrije naredne nedelje.

(MONDO)
 
Natrag
Top