Šta je novo?

"VB": Duško plače zbog frizure

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
"VB": Duško plače zbog frizure

Najstariji ukućanin Velikog brata, Duško, rasplakao se nakon što su ga učesnici ošišali na ćelavo.​Duško je, naime, zatražio od ukućana da mu naprave novu firzuru i Džordž i Soraja su to jedva dočekali.


Sav srećan Duško je očekivao zadovoljstvo, a usledila je tuga.

Džordž i Soraja su se zapravo malo zaigrali sa mašinicom i ošišali su ga neravnomerno, skoro na ćelavo.

Duško se razočarao i rasplakao. Iako su svi pokušavali da ga uteše, on je otišao pravo kod Velikog brata:

- Veliki brate ja sada nemam ni frizuru ni prijatelje. Dosta mi je svega, ne mogu više - plakao je Duško objašnjavajući da od sada veruje samo Horvatu.


bliconline
 
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VELIKI BRAT: Soraja prevarila Duška

VELIKI BRAT: Soraja prevarila Duška

Najstarijeg stanara kuće Velikog brata hteo je da malo skrati kosu i da promeni frizuru.
Nije se samo Dragana oslobodila "viškova", kad je širokom auditorijumu pokazala golu guzu ! Najstariji stanar dobro poznate kuće u Košutnjaku hteo je malo da skrati kosu i promeni frizuru. Ipak je mesec dana u kući i, za poljoprivrednika iz Galibabinaca, kosa je postala previše dugačka. Za frizere su se nametnuli Soraja i Džordž.​Kako je Soraji već jednom dao glavu u ruke, kad se farbao, i posle bio zadovoljan odrazom ogledalu, Duško je bez imalo zebnje i sad seo na stolicu. Ovaj put, međutim, sa nje nije ustao zadovoljan jer su ga Soraja i Džordž ošišali do glave. Izgleda da je Soraji frizerski zanat, koji je završila u školi, malo iščileo iz prstkiju pa je ravnajući rupe u Dupškovoj kosi stigla do temena. A možda je to bilo i smišljeno. Duško odlično podnosi svaku šalu, pa što se ne bi malo našalili sa njim.

Duško to nije shvatio kao šalu već kao prevaru i zloupotrebu njegovog poverenja. Očajan je ušao u ispovedaonicu i sit se isplakao u ispovedaonici Velikom bratu. Kako reče, ostao je i bez frizure i bez prijatelja.


Bojana: Marijana, nisi džukela
Bojana i Marijana vode razgovor na “Otpadu”. Bojana je priznala Marijani da je promenila misljenje o njoj, te da sad može da je pogleda u oči.
- Mislila sam da si džukela, kad si mogla da uradiš to svojoj porodici, ali sad shvatam da nisi - rekla je Bojana Marijani.
Marijana je ćutala i pažljivo slušala Bojanu, sležući ramenima.
S druge strane, i Lester i Nikola su ostali bez dlaka, ali ne na glavi. Njih dvojica su rešila da obraduju stanarke Otpada tako što će se izdepilirati. Skinuli su se do pola, namazali kremama za depilaciju i tako podelilitrenutak intime.


Napeto je i između Džordža i Eme. Džordz svoju netrepeljivost prema Emi ne može da sakrije i ne prestaje da je zadirkuje. Ema mu je, zbog toga, zapretila batinama. Kako reče, prebiće ga ukoliko ne prestane da je nervira.pulsonline
 
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
 
Poslednja izmena od urednika:
Top