VB: Brendone, nebitan si! A, možda i nisi?!

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB: Brendone, nebitan si! A, možda i nisi?!

Brendon izbačen, pa vraćen! Prevara Velikog Brata je uspela - Nemeš nije dobio nagradu, ali je uspeo da vrati novac koji su ukućani "potrošili na Emu".​

v208253p0.jpg

Izbačeni Brendon nije čestito ni sišao niz stepenice koje vode ka slobodi, a već je bio vraćen u trku za premiju zajedno sa ostalim izbačenim ukućanima.

Branislav, Brendon, performing artist, dečko koji je šokirao sve stanare ili jednostavno mladić koji je dao potpuno nov smisao izrazu "nebitan si" , poslednji je izbačeni ukućanin, ali i jedini kojeg je publika izviždala, a onda vratila nazad u Kuću!

"Glasajte da se vratim, jer sam ja bitan", rekao je Brendon po izlasku, a publika ga poslušala!

"Ja ne mogu da verujem!", vrištao je Brendon po povratku među šokirane stanare. "Vratila me publika! Dao sam intervju!", vrištao je i vrištao Branislav.

"Kraljica majka" je tokom kratkog boravka na slobodi otkrila da u Kući "nema istine", Ipak, uživao je u svakom trenutku...sklekovima, piruetama, striptizu.



"Uživao sam! Jedino nisam znao da mi se bubuljice ovako vide na televiziji", rekao je Branislav pošto je pogledao svoj profil.

Gledaoci su nakon njegovog izbacivanja birali koga bi želeli da vide na njegovom mestu. To je...upravo on - Brendon!
ISTINA ILI LAŽ? ODGOVOR VREDI 35.000 EVRA

v208253p1.jpg

Prošla nedelja u Kući Velikog Brata je bila i najbolja i najgora...

Najbolja je jer je “alfa mužjak” Nemeš konačno dobio ono što, po mišljenju mnogih zaslužuje – šansu da oseti kako je to kada lomiš nešto što je nekome drago. Osvojio je nagradu nepostojeće humanitarne organizacije, održao dirljiv govor, a onda mu je Veliki Brat izmakao tlo pod nogama…i polomio nagradu.

Najgora je jer osim hladnog tuša od Velikog Brata, Nemeša čeka i saznanje da je ostao bez devojke (ukoliko se Marijana ne predomisli).
Lažno-istinita nedelja završena je testom istine koji je Veliki Brat dao svim ukućanima. Ukućani su mislili da odgovaraju na pitanja za osvajanje luksuznog budžeta, ne znajući da njihovi odgovori vrede mnogo više od par čokoladica i krema za depilaciju…Test je “koštao” 35.000 evra i vraćanje jednog izbačenog stanara.

Ukućani su morali da odgovaraju na istinite tvrdnje Velikog Brata sa “da” ili “ne”. Ulog je bio veliki - u slučaju da padnu test, Kuća će postati bogatija za jednog izbačenog stanara, a Nemeš je, ne znajući naravno, jedini odgovarao na pitanje vredno 35.000 evra.On misli da humanitarna organizacija “Adria od srca” zaista postoji...

Poverovao je u laž koja mu je servirana nedelju dana tako da su pare koje su ranije potrošene na Emin povratak u Kuću vraćene na iznos glavne premije.

Simpatična informacija koja je nasmejala sve ukućane bila je ta da je na Facebooku oformljena grupa "Nebitan si" (što je Brendonova uzrečica od kako je ušao u Kuću Velikog Brata) i da broji preko 20.000 fanova.

LESTER I NIKOLA - 72 SEKUNDE SREĆE

v208253p2.jpg

Radoznalost je možda ubila mačku, ali je dala priliku Nikoli i Lesteru da čuju svoje najmilije. Pre nekoliko dana je Veliki Brat na Otpad postavio mašinu sa velikim tasterom na kojoj je pisalo “Ne diraj”. Naravno, Nikola i Lester su “dirali”, a onda osvojili nagradu – po 72 sekunde razgovora sa nekim iz spoljnog sveta.

Lester je vreme podelio na mamu i devojku, a Nikola je pričao samo sa ocem, a ako njegova devojka kasnije uključi telefon, pričaće i sa njom.

Prvi je telefonirao Lester. Zvao je mamu, pa devojku. “Mama, kako si, jel ste zadovoljni?”, bilo je prvo što je Lester pitao mamu. Usledeli su smeh, pozdravi od familije i prijatelja, a onda i Lesterovo: “Dobro mama, nemam puno vremena”.

Sa devojkom je bio pričljiviji: “Gde si srce moje?! Sakam te, čekaj me, malo vremena je ostalo”, drhtao je Lesteru glas, a sa druge strane je “cvrkutala” njegova devojka.

“I ja tebe volim i pazi šta radiš”.

“Pa pazim, nisam ništa uradio”, rekao je Lester, a njegova devojka mu je uz osmeh poručila da će na tu temu popričati “otom-potom”.

(MONDO)
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top