VB: Brendon –Lestere izgledaš mi super

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
VB: Brendon –Lestere izgledaš mi super

Dok su zajedno vežbali u dvorištu kontraverzni stanar nije štedao komplimenta na račun Makedonca, a čak ga je pozvao da zajedno otputuju u Prag kada se rijaliti završi.​

novosti

spek%20brendon_620x0.jpg

Ukućanin Velikog brata Brendon očigledno sve manje može da sakrije svoje simpatije prema Lesteru. Dok su zajedno vežbali u dvorištu kontraverzni stanar nije štedao komplimenta na račun Makedonca, a čak ga je pozvao da zajedno otputuju u Prag kada se rijaliti završi.

Brendon se smestio blizu Lestera kako bi mogao pomno da promatra svaki njegov pokret tokom jutarnjeg vežbanja. Dok se Makedonac masirao Brendon nije štedio na komplimentima.

- Izgledaš super, imaš odličnu građu - rekao mu je Brendon. Lester mu je rekao da je izdepilirao noge i da se zato sada sve bolje vidi.


- Savršen si, imaš super građu. I ja sam se malo doterao. Idemo zajedno u Prag kada izađemo. Obavezno, nema odgađanja. Biće nam super - rekao mu je oduševljeni Brendon.

Lester mu je rekao da pričeka dok izađu iz kuće te da će se onda o svemu dogovoriti. Nastavio je sa vežbanjem, a Brendon ga je i dalje promatrao. Posle razgovora i vežbanja njih dvojica su otišli da se zajedno tuširaju.
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
"VB": Lester nahranio Brendona palačinkama sa penom

"VB": Lester nahranio Brendona palačinkama sa penom

Nije tajna da se Brendonu dopada Lester, ali je u svom udvaranju preterao. On je Lestera, dok su plesali uz pesmu Lejdi Gage, grlio i prilično nepristojno mazio. Lester se osvetio palačinkama sa penom...​

blic

149439_lester-i-brendon_f.jpg

Kada ga je Brendon uhvatio, Lesteru je bilo prilično neprijatno. Marijana i Nemeš su ih podrugljivo gledali, Soraja i Horvat su ružno komentarisali, a nemoćan Lester je pokušao da se grubo odbrani. Neuspešno.

Kako bi bezobraznom Brendonu pokazao gde mu je mesto, Lester je zajedno sa Nikolom u Horvatom pripremio malu osvetu.

Napravili su palačinke, a nakon što su se dobro najeli, preostale su napunili penom za brijanje i ponudili su udvaraču.

Brendon koji ništa nije mogao da nasluti dobro je zagrizao prvo parče palačinke. Odmah je otrčao u kupatilo kako bi penu izbacio iz sebe.

Kada je izašao, svi su očekivali burnu reakciju, ali se on nije naljutio već je ljubazno zamolio Lestera da mu napravi normalnu palačinku.
 
Natrag
Top