Šta je novo?

VB: Antonija Vladimiru – Izbošću te na spavanju

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
VB: Antonija Vladimiru – Izbošću te na spavanju

Dvoje novih stanara su se u subotu žestoko posvađali nazivajući jedno drugo pogrdnim imenima, a okršaj se završio pretnjama​

novosti


Ukućani Velikog brata sve više se svađaju. Skoro da ne prođe dan, a da neko ne pokaže svoje pravo lice. Dvoje novih stanara, Vladimir i Antonija, su se u subotu žestoko posvađali nazivajući jedno drugo pogrdnim imenima, a okršaj se završio pretnjama.

Nakon što ju je pitao da li su joj grudi silikonske ili prave i nekoliko puta ponovio da će ih opipati na spavanju, Antonija je Vladimiru rekla da će ga izbosti nožem na spavanju ako ne prestane s tim izjavama.


- Smradu jedan, razbit ću te - vikao je Vladimir na nju u kuhinji, a ostali stanari za to vreme su ih zaprepašćeno gledali.

Iako je Antonija htela da se izvini Vladimiru, on nije hteo ni da čuje za pomirenje.

-Nemoj se ti meni izvinjavati. Završili smo priču - vikao je Vladimir i izašao iz kuhinje.

Inače, Vladimirovo ponašanje ne sviđa se mnogim stanarima pa ga često ogovaraju. Marijani smeta što Bojana toliko vremena provodi s njim i uverena je da Vlada igra neku igru.

- Ili se želi provlačiti uz tebe, ili te želi povući dole. Što god je, nenormalno je - rekla je Marijana Bojani.

Vladimir je Lesteru, Nikoli i Nirmalu rekao da mu se ne sviđa Marijanino ponašanje jer ga je na žurci tri puta zvala da s njim ide u krevet i tražila je od njega da skine pantalone.

- Kakav bih ja čovek bio da to kažem Nemešu i pokvarim im vezu – prokomentarisao je Vlada.
 
Top