Šta je novo?

Vase misljenje na ovo moje iskustvo ?

Učlanjen(a)
02.05.2014
Poruka
4
Ovako jednom mi se desilo sledece,gledao sam slike iz starog albuma i video jednu gde moj otac drzi moju sestru u krilo (inače slikano kod jednog komšije) i bukvalno sam se se sećao tog dogadjaja kao da sam ja bio kod oca u krilu nesto neverovatno i rekao mu "jao secam se ovoga ovo je bilo za novu godinu jel?" on je rekao da jeste ali da ja nisam bio tad rodjen uopste i ovo me je vrlo zainteresovalo,kako je ovo moguce ? inace sestra je od mene starija 2 godine...
 
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Reinkarnacija... ali malo sutra. U tom dobu svi se sećaju kao kroz maglu i to nekih stvari koje su ostale upečatljive ali opet kao kroz maglu. Za mene su sećanja iz detinjstva dragocena i ne želim da ih zaboravim mada ih je malo i sve je kao kroz maglu. Verovatno si nešta pobrkao u sećanjima.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
17.566
Ovo mogu shvatiti kao povezanost dve bliske osobe.

Ovo iskustvo mogu objasniti iskustvom koje sam licno dozivljavao sa mojom majkom, gde je moja majka osecala odredjene stvari koje su se meni desavale u tom trenutku - recimo bol koji sam ja osecao, ili bolest kroz koju sam sam prolazio, gde je ona bukvalno osecala fizicke bolove...itd.

Reinkarnacija ne postoji kao secanje iz proslih zivota, vec samo mozda kao prenosenje secanja ili osecanja sa jedne licnosti na drugu a koje su sudbinski, emotivno ili kako god drugacije povezane.
 
Učlanjen(a)
02.05.2014
Poruka
4
"ili osecanja sa jedne licnosti na drugu a koje su sudbinski, emotivno ili kako god drugacije povezane." ovo mi je nekako logicno
 
Top